Το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2017 επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις  της Αποσταγματοποιίας – Οινοποιίας – Ποτοποιίας «Χατζόπουλος»

Γευτήκαμε το διαλεχτό ούζο & το τσίπουρο «Χατζόπουλος» και το συστήνουμε σε όλους!

Ακούστε τον κ. Δημήτρη Κανδύλη (υπεύθυνο ποτοποιίας) σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό

Μετά το ρεπορτάζ  πραγματοποιήσαμε το σύνθημα της εταιρίας «Άραξε! Πιάσε ένα Χατζόπουλο!» γιατί στην εταιρία έχουν παράδοση στις απολαύσεις του σήμερα.

Το ιστορικό της επιχείρησης

Οικογενειακή παράδοση

Στο μικρό καφενέ, που βρισκόταν στα σοκάκια του χωριού Γιαούπ της Μικράς Ασίας, ο Γιώργος Χατζόπουλος άρχισε να γράφει την ιστορία των αποσταγμάτων της οικογένειάς Χατζόπουλος.

Όταν το 1922 αναγκάστηκε να αφήσει πίσω τον τόπο του, με μοναδικό απομεινάρι την τέχνη του, οδήγησε την οικογένεια του στην άλλη πλευρά.

Με το πέρασμα των χρόνων ξαναέχτισε τη ζωή του, τον καφενέ και προσθέτοντας τις εμπειρίες του συνέχισε να τελειοποιεί, με μεράκι το πάθος του.

Σήμερα …

Κληρονομώντας την πολύχρονη παράδοση, το μεράκι και προσθέτοντας την σύγχρονη τεχνολογία, οι απόγονοι του συνεχίζουν την ιστορία των αποσταγμάτων.

Η ποτοποιία Χατζόπουλος εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη σε νέες πρότυπες εγκαταστάσεις, οι οποίες διαθέτουν άρτια γραμμή παραγωγής και είναι πιστοποιημένες με διεθνή πρότυπα ποιότητας, ISO 22000.

Ο εξειδικευμένος  εξοπλισμός, το πεπειραμένο προσωπικό και τα διαλεχτά υλικά που χρησιμοποιεί, ευθύνονται για τα ποιοτικά αποστάγματα που μας  προσφέρουν.

Το διαλεχτό ούζο & τσίπουρο «Χατζόπουλος» έχει έδρα τον Έβρο και ταξιδεύει μεσώ της διανομής , σε καταστήματα όλης της Ελλάδας καθώς το ζητούν οι πελάτες τόσο για την γεύση όσο και για το άρωμα του!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δ. Χατζόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

6ο χιλ. Αλεξανδρούπολης Φερών

Αλεξανδρούπολη 68100, Ελλάδα

Τηλ. 25510 45503 – Φαξ 25510 45504

Προηγούμενο άρθροΚώστας Σιταρίδης: «Το καλό κλίμα στην ομάδα είναι το κλειδί της επιτυχημένης φετινής πορείας»
Επόμενο άρθροΙπποκράτης Δήμητσας: «Δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό η ΓΕΑ»