Ο αμετανόητος λαϊκιστής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ Παύλος Μιχαηλίδης, συνεχίζει ακάθεκτος κατά την προσφιλή του πρακτική να αναπαράγει το ψεύδος ή, στην καλύτερη περίπτωση, τη μισή αλήθεια, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων.

Έτσι, σε σημερινή του δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι, δόθηκε με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, στην εταιρία του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΥΑΑ κ. Ευάγγελου Μυτιληνού, έργο με τίτλο «Μεταφορά προϊόντων στο πλαίσιο επισιτιστικής και βασικής συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD)», προϋπολογισμού 10.044 ευρώ.

Τεχνηέντως όμως αποκρύπτει από αυτούς που δήθεν θέλει να πληροφορήσει, ότι αποφασίστηκε η ανωτέρω διαδικασία μετά από 5 άγονους μειοδοτικούς διαγωνισμούς, στους οποίους δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος, προφανώς λόγω του χαμηλού τιμήματος το οποίο θεωρήθηκε ασύμφορο. Αποκρύπτει δηλαδή ότι, στην ουσία ο κ. Μυτιληνός έκανε εξυπηρέτηση προς τον Δήμο χωρίς κανένα κέρδος, τουναντίον με ζημία για την εταιρία του.

Επισημαίνεται ότι, ο Δήμος μπορεί να προσφύγει στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, μετά από 3 άγονους διαγωνισμούς. Στην προκειμένη περίπτωση διενεργήθηκαν 5.

Τα παραπάνω εκτέθηκαν αναλυτικά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι διαθέσιμα τόσο στο ηχογραφημένο αρχείο της ζωντανής μετάδοσης όσο και στα ηχογραφημένα πρακτικά της συνεδρίασης.

Παραδίδουμε λοιπόν στην κρίση της τοπικής μας κοινωνίας έναν κοινό συκοφάντη.

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα Επιμόρφωσης από τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής με θέμα: “Σεξουαλική κακοποίηση & Παιδεραστία – Τρόποι αντιμετώπισης”
Επόμενο άρθροΞεκινούν οι τελευταίες εκπτώσεις της χρονιάς