Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του radiomax.gr οι Παρασκευή Γκαιταρτζάκη, Λάζαρος Κεπεσίδης, Απόστολος Πουτουλούδης, Βασίλης Κεσούδης και Δημήτρης Χαραλαμπάκης οι οποίοι είχαν παραιτηθεί από τη διοίκηση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις εκλογές της 4ης Σεπτεμβρίου.

Τα 5 αυτά μέλη είχαν παραιτηθεί γιατί δεν είχαν δει κάποιο ενδιαφέρον από την τοπική αγορά και αυτοδιοίκηση ώστε να βοηθήσουν έμπρακτα την προσπάθεια του ανδρικού τμήματος στην Α2 Κατηγορία η οποία θα έχει μακρινά ταξίδια και απαιτεί την ανάλογη οικονομική βοήθεια. Μετά από αυτή την ενέργεια κινητοποιήθηκαν οι φορείς δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν τους Κύκλωπες και ασκήθηκαν πιέσεις στα παραπάνω πρόσωπα ώστε να επανέλθουν και να διεκδικήσουν τις θέσεις τους στο νέο Δ.Σ.

Τα δύο νέα μέλη που θα είναι υποψήφια είναι οι Βλαδίμηρος Αρζίδης και Λία Τσιακιρούδη, ενώ σε αυτά τα 7 θα προστεθούν και δύο αναπληρωματικά. Να θυμίσουμε ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Κυκλώπων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4/9 στις 10:00 στο Thraki Palace.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΝέα επείγουσα έκκληση αιμοδοτών με ομάδες αίματος Α- και 0- για τον νεαρό Αγά Άγγελο
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε Τσιακμάκη ο Έβρος Σουφλίου, 29 Αυγούστου η έναρξη προετοιμασίας