Για 3η χρονιά το λιμάνι της πόλης πλημμυρίζει από ζωντανή Μουσική, Καλλιτέχνες και Γεύσεις, σε ενα φεστιβάλ αφιερωμένο στη νεολαία…και όχι μόνο!

Κάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης, στο λιμάνι. Στην κυριολεξία δίπλα στη θάλασσα ξεκίνησε και φέτος η «Συνάντηση στο Φλοίσβο» με ανανεωμένο δυνατό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις, ρίχνοντας φως στο σκοτάδι της παραλίας της πόλης για 3 βραδιές

Κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ είναι «Η θάλασσα για όλους. Από τους πολίτες για τους πολίτες. Από τους νέους για τους νέους». Σε πείσμα των καιρών, ο Πολιτισμός ζει.

Χορηγός επικοινωνίας της  3ης «Συνάντησης στο Φλοίσβο» είναι ο MAXIMUM FM 93,6

Την πρώτη μέρα την εκδήλωση άνοιξαν οι: Phaethon Band-Μοντέρνο Τμήμα Ωδείου Φαέθων. Επιμέλεια: Βαγγέλης Καψάλης – Χίλια Χρόνια ft Δανάη Καλογιάννη (φωνή). Έντεχνη-ροκ μουσική με τους: Στέλιος Παντίρης (κιθάρα), Γιώργος Στραβοδούλης (ντραμς), Αλέξης Καδόγλου (φωνή), Κων/νος Κάλλιας (μπάσο/πιάνο). Η επιστροφή! Μετά από ένα χρόνο αποχής με αλλαγή σελίδας και καινούργια αρχή! Ο Μιχάλης Ηλιάσκος & ο Βαγγέλης Δροσάκης παρουσιάν τη μουσική παράσταση «ΕΦΤΑ ΨΥΧΕΣ». Για πρώτη φορά προβλήθηκε το «Σπήλαιο του Κύκλωπα» ένα Greek Natural Video σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τεκτονίδη με το τραγούδι «Το Μαχαίρι» – INK. Εναλλακτική δυνατή ροκ μουσική unplugged από τη μπάντα με τις διάσημες μουσικές συνεργασίες! Με τους: Χρήστος Τσάνταλης (φωνή), Κώστας Αποστολόπουλος (κιθάρα), Σταύρος Τσάνταλης (ντραμς), Κώστας Κετσέρης (μπάσο)

 

Προηγούμενο άρθροΠανθρακική Σύναξη ιερέων των τεσσάρων Μητροπόλεων της Θράκης υπό τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο
Επόμενο άρθροΕίμαστε 100% Τούρκοι και χριστιανοί