Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας (WROHellas) www.wrohellas.gr, ο  Σύλλογος Ρομποτικής Μαθηματικών – Φυσικής και Τεχνολογίας Ξάνθης (RoboSpeciallists) (www.robospecialists.gr), και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (www.ceti.athena-innovation.gr) με το γραφείο  Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Θράκης διοργανώνουν την Κυριακή 5/3/2017 και ώρα 11:00π.μ έως 2:00μ.μ., στην αίθουσα του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» – Ξάνθη (Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων, Τηλ.: 2541 078787) τον 3ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Δημοτικού με θέμα: «Οχήματα και μεταφορές του αύριο» και τον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για μαθητές Γυμνασίου με θέμα: «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Οι αντίστοιχοι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί διοργανώνονται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WRO Hellas στις 18/3/2017 στην Αθήνα. Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί διεξάγονται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του WROHellas για τη διάδοση της νέας εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) στον τρόπο διδασκαλίας και εκπαίδευσης.

Τους περιφερειακούς διαγωνισμούς στην Ξάνθη, καλούνται να παρακολουθήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται για την εκπαιδευτική ρομποτική.

Το πρόγραμμα των διαγωνισμών είναι:

rompotiki alexandroupolis

Περισσότερες πληροφορίες (κανόνες, κριτήρια αξιολόγησης) μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.wrohellas.gr

Επιστημονικός υπεύθυνος Περιφέρειας η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Θράκης: κ. Ναλμπάντη Θεοδώρα  E-mail: tnalmpan@sch.gr τηλ. 6932532960

Προηγούμενο άρθροΑ’ Κατανυκτικός (Συγχωρητικός) Εσπερινός και ομιλία Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία «Let’s do it Greece»