Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δυο διαλέξεις με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων – συναισθήματα και επικοινωνία», με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη και τις παρακολούθησαν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατού, της Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος

Οι συγκεκριμένες διαλέξεις εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο προσωπικό χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία

Δυο ενδιαφέρουσες διαλέξεις, με θέμα «κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων – συναισθήματα και επικοινωνία», πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 9-12-2016, στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη.

Οι διαλέξεις οργανώθηκαν με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εντάσσονται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που αναπτύσσει με γνώμονα τον άνθρωπο.

Ομιλητής σε αυτές ήταν ο ψυχίατρος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής υγειονομικού κ. Κωνσταντίνος Γκοτοσίδης.

Τις διαλέξεις παρακολούθησε προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Στρατού, της Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετεί στον Έβρο.

Στόχος των διαλέξεων ήταν να δοθούν στο προσωπικό των παραπάνω υπηρεσιών χρήσιμα εφόδια και κατευθύνσεις ώστε να κατανοήσουν τον ψυχισμό και τα συναισθήματα των παιδιών τους και να βελτιώσουν την μεταξύ τους επικοινωνία.

Οι παρευρισκόμενοι, μετά το πέρας των διαλέξεων, είχαν τη δυνατότητα διαλογικής συζήτησης με τον ομιλητή, υποβάλλοντας ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους δράσεις. Επισήμανε επίσης ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει ιδιαίτερη σημασία στην «ζωντανή» επικοινωνία με τους συναδέλφους, τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίας, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα για την συνέχιση παρόμοιων δράσεων στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

dialexeis-astinomias-2

Προηγούμενο άρθροΓιατί κανείς δεν νοιάζεται για την περιοχή των μεταλλείων της Κίρκης; (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΓιώργος Παντελίδης: “Θα πάρουμε πίσω την αύξηση στα δημοτικά τέλη όταν λειτουργήσει η μονάδα επεξεργασίας απορριμάτων στην Αλεξανδρούπολη”