Την άνοδο στη Γ’ Εθνική για 2η συνεχόμενη σεζόν έχασε η ΑΕ Διδυμοτείχου που κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 90′ κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας, αλλά το τελικό 2-2 την άφησε εκτός δυάδας του 1ου ομίλου των μπαράζ. Την άνοδο παίρνουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών που έφτασαν αμφότεροι τους 9 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Η ΑΕΔ μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές στο ματς και δεν κατάφερε καμία από τις δύο να κρατήσει το προβάδισμα της. Το σκορ για την ομάδα του Έβρου άνοιξε ο Πετρόπουλος με πέναλτι, ενώ ο Προβατίδης έφερε το ματς στα ίσια. Ο Πετρόπουλος ήταν αυτός που πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του Διδυμοτείχου κάνοντας το 2-1, αλλά ο Βαλαβανόπουλος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έγραψε το τελικό 2-2.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Ορφέα Ξάνθης χάρη στα γκολ του Βάσκου και ανατρέποντας το 1-0 με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Χιντ Ιμέρ.

Έτσι, τη νέα σεζόν (2016-17) ο Νομός Έβρου δεν θα έχει κανένα εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική μετά και τον υποβιβασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου.

Η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές:

1. Ορφέας Ξάνθης 9
2. Δόξα Προσκυνητών 9
3. ΑΕ Διδυμοτείχου 5
4. Ηρακλής Καβάλας 5

Η τελευταία χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον 6η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06 στις 17:00

Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης
ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροH κάρα της Οσίας Υπομονής στο Διδυμότειχο
Επόμενο άρθροΑυτές θα στελεχώσουν τη Μικτή Θράκης στο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδσφαίρου!