Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 η Ορθόδοξη Εκκλησία , τιμά την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, οι οποίοι είναι οι Προστάτες Άγιοι της Ελληνικής Παιδείας και των Γραμμάτων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπολεως κ.κ. Άνθιμος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντος Δέρκων κ.κ. Αποστόλου.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτονήθηκε εις διάκονον ο κ. Αλέξανδρος Λυκίδη.

Ο π. Κωνστάντιος (κατά κόσμον Αλέξανδρος) Λυκίδης είναι συμπολίτης μας, πτυχιούχος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εγγράφει ως άγαμος κληρικός στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου

Πριν την απόλυση εψάλλει η αρτοκλασία που πρόσφεραν το 1ο Γυμνάσιο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και στην συνεχεία εψάλλει το μνημόσυνο των ευεργετών της παιδείας (Λεονταρίδης – Ζαρίφης) στην τοπική μας κοινωνία

Ρεπορταζ Γιαννης Ναλμπαντης

Προηγούμενο άρθροΚώστας Μαυρίδης: «Θα είμαι πλέον μια ανεξάρτητη δημοκρατική και εποικοδομητική φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο»
Επόμενο άρθροΤρεις χιλιάδες τριακόσια τρία κιλά (3.303kg) γαύρου και σαρδέλας