Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρουπολη στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά κοριτσιών Δημοτικού  το «ΦΟΙΝΙΚΑΚΙ 2016»που διοργάνωσε ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Ε.ΠΕ.Σ. Θράκης -Αν. Μακεδονίας , τις ομάδες ΝΙΚΗ Αλεξανδρούπολης – ΕΒΡΟΣ Σουφλίου και Α.Ο. Νέας Βύσσας .

Ογδόντα παιδιά ,ένα πραγματικό μελίσσι κοριτσιών, κατέκλεισε το Κλειστό Γυμναστήριο Μιχ. Παρασκευόπουλος .

Τρεις ώρες γεμάτες παιχνίδι – αγώνες και διασκέδαση με πολλά παιχνίδια που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα παιδιά , αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών όλων των συλλόγων .

Ως μία επιβράβευση όλων των παιδιών για την προσπάθειά τους διανεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις μετάλλια , σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απονεμήθηκε Αναμνηστικό Δίπλωμα και τέλος στους εκπροσώπους των συλλόγων Κύπελλα και λάβαρα.

Ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ως διοργανωτής ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τα παιδιά και τους συνοδούς τους που ταξίδεψαν από μακριά ώστε να δώσουν το παρόν  σε αυτούς τους αγώνες , την ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης για την συμμετοχή της η οποία δίνει πάντα το παρόν σε ανάλογες διοργανώσεις, την Ε.ΠΕ.Σ. Θράκης – Αν.Μακεδονίας για την υποστήριξη, τον Δήμο Αλεξ/πολης και τον Κο ΒΑΤΑΜΙΔΗ Ίωάννη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τέλος όλους τους εθελοντές μας που βοήθησαν ώστε κατά κοινή ομολογία να διεξαχθεί ένα άρτιο οργανωτικά τουρνουά.

Ο σύλλογος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης τους ευχαριστεί όλους πολύ κα πιστεύει  ότι πολύ σύντομα θα ετοιμάσει και άλλες ανάλογες διοργανώσεις…

Προηγούμενο άρθροEκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: “Αλεξανδρούπολη, μια πόλη, ένα σπίτι, μια Iστορία”
Επόμενο άρθροΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ FACEBOOK – Το Διδυμότειχο ανήκει (και θα ανήκει) στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει χώρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (του Ευάγγελου Σ. Σοβαρά)