Στη Θράκη περιοδεύει σήμερα Παρασκευή o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Λίγο μετά τις 8 μίση το πρωί της Παρασκευής 25 Νοέμβριου 2016 έφτασε στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν: ο Υπουργός Παιδείας κ. Κ.Γαβρόγλου, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Π.Κουρουμπλής,  ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Α.Χαρίτσης , ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκας , η ο Υφυπουργός Οικονομίας κ. Σ.Πιτσιόρλας και η   υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μ. Κόλλια – Τσαρουχά

O Αλεξης Τσίπρας μέσα απο τα γραφεία του ΟΛΑ ανέφερε: “Απορροφήσαμε όλο το πακέτο ΕΣΠΑ για τη Θράκη. Γίνονται μεγάλα έργα αναβάθμισης στην περιοχή ενώ προτεραιότητα δίνεται στα έργα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ώστε να γίνει ένας μεγάλος διαμετακομιστικός κόμβος”

Ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στα έργα για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, καθώς μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι ο κόμβος εδώ είναι κόμβος ενέργειας. Μεγάλη εμβέλεια τα έργα αυτά που αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη σε όλη την νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ακούστε την προσφώνηση και όσα είπε ο Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. Χρήστος Δούκας
Ακούστε την αντιφώνηση και όσα είπε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός επιθεώρησε τα έργων αναβάθμισης του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τα έργα κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TransAdriaticPipeline – TAP)

Προηγούμενο άρθροΣύνη Αναστασιάδη: “Αύριο η αυλαία της νέας έκθεσης “Όλα είναι Όνειρο” στην Αίθουσα Σύνη
Επόμενο άρθροΣαρσάκης Ιωάννης: “Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή του Βορείου Έβρου”