Μετά τους Ανέστη & Κωστα Δαλακούρα, τον Άκη Δαρίδη και τον Χρήστο Κιόση, παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποτελεί και ο Σταύρος Κασαμπαλής ο οποίος τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του νεοφώτιστου στη Volleyleague Ηρακλή Χαλκίδας. 

Η ανακοίνωση της ομάδας της Εύβοιας:

«Το ΤΑΑ του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Σταύρου Κασαμπαλή και τον καλωσορίζει στην αθλητική οικογένεια της ομάδας και στην πόλη της Χαλκίδας.
 
Ο Κασαμπαλής αγωνίζεται στην θέση του Πασαδόρου με το Νο 11, είναι γεννημένος την 1-6-1995 και έχει ύψος 1.90μ.
 
Ο Θρακιώτης αριστερόχειρας αθλητής διέγραψε μία εκπληκτική χρονιά το 2015-2016 ως βασικός πασαδόρος της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη όπου είχε εξαιρετική πορεία και απόδοση και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση της φετινής χρονιάς με τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ».
Τα πρώτα λόγια του Εβρίτη πασαδόρου στο επίσημο site της νέας του ομάδας:

«Ένας καινούργιος σταθμός για την καριέρα μου στο volley ξεκινά στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας. Από την ολιγοήμερη διαμονή μου στην πόλη έχω πολύ θετικές εντυπώσεις. Οι άνθρωποι της ομάδας, οι φορείς και ο κόσμος δείχνουν να αγαπούν αυτό που κάνουν και είναι αφοσιωμένοι στη προσπάθεια τους. Η συνέχεια στη Α1 θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Σπύρο Γκολίτση και είμαι έτοιμος να του προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου. Όλοι γνωρίζουν ότι στη Χαλκίδα δημιουργείται κάτι ξεχωριστό, διαφέρει από αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Α1 και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία!»

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Σταύρο σε αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του, με την ομάδα της Χαλκίδας να είναι η δεύτερη στην καριέρα του.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕλλάδα και Βουλγαρία δεσμεύονται για την κατασκευή IGB και LNG Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣτις 18 Αυγούστου η «πρώτη» της Νίψας, ανακοινώθηκαν και τα φιλικά