Το Συγκρότημα Έντεχνης Μουσικής «ΕΝΤΕΧΝΩΣ» υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Βασιλείου Γρένδα, θα πραγματοποιήσει Μουσική Συναυλία την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό).
Τιμή εισόδου 2€.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σύντομο ιστορικό του συγκροτήματος
Το Συγκρότημα Έντεχνης Μουσικής «ΕΝΤΕΧΝΩΣ» του «Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016 με την προτροπή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Το συγκρότημα έρχεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για παραγωγή κυρίως πρωτότυπης μουσικής, μέσω της οποίας θα αναδεικνύονται μουσικοί και στιχουργοί της πόλης μας και όχι μόνο. Παράλληλα θα επιδιώξει να αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής, όχι με την αναπαραγωγή, αλλά με τη δημιουργία καινούργιων τραγουδιών που θα δίνουν πνοή σε νέους στίχους και μελωδίες.
Σύμφωνα με το Πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, και το οποίο προβλέπει εκδηλώσεις σε μηνιαία βάση, η πρώτη στη σειρά εκδήλωση του «ΕΝΤΕΧΝΩΣ» είναι αυτή της ερχόμενης Παρασκευής 14 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Στις εκδηλώσεις αυτές προβλέπεται συμβολική τιμή εισιτηρίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά έξοδα της αιθούσης.
Προηγούμενο άρθροΑνεξάρτητοι Έλληνες Νομού Έβρου : Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων .
Επόμενο άρθροΚατάθεση επίκαιρης ερώτησης για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με το δημογραφικό