Άκης Γεροντόπουλος: «Με την συνεργασία όλων μπορούμε να πετυχαίνουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας»

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:09
371 0

«Με την συνεργασία όλων μπορούμε να πετυχαίνουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας». Αυτό τόνισε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ενέργειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Φαλέκα, για την συμβολή του στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για το γεωθερμικό πεδίο της Τραϊανούπολης και τα φωτοβολταϊκά συστήματα των σχολείων.

Ο κ.Γεροντόπουλος συμπλήρωσε επίσης: «Η πολιτική δεν είναι ένα σπορ ατομικό, αλλά αγώνας ομαδικός. Χρειάζεται η συνεργασία πολλών, βουλευτών, αυτοδιοίκησης και φορέων για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μετράει, ώστε να κάνουμε καλύτερη την ζωή των πολιτών. Ήταν συγκινητικό το ότι μου τηλεφώνησε ο κ.Φαλέκας να με ευχαριστήσει για την συμβολή μου. Είναι ένας πολύ ικανός άνθρωπος, που ξέρει πώς να φτιάξει τα προγράμματα και πώς να ξεπεράσει τα εμπόδια ώστε να προχωρήσουν τα έργα. Συνεργαστήκαμε μαζί στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, η οποία συνεχίστηκε για τέσσερα χρόνια και τελικά τα καταφέραμε».

Σχετικά άρθρα

3.000 Αμερικανοί στρατιώτες και πάνω από 800 κομμάτια εξοπλισμού πρόκειται να φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουλίου 2020 0
Του Χρηστου Μαζανίτη – www.enikos.gr Πάνω από 3.000 Αμερικανοί στρατιώτες και πάνω από 800 κομμάτια εξοπλισμού πρόκειται να μεταφέρουν μέσω…

Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ… (tου Παναγιώτη Μάνδαλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Νοεμβρίου 2017 0
Του Μάνδαλου Παναγιώτη. Όταν μιλάμε για ανάπτυξη μιλάμε και για υποδομές. Δηλαδή τα κριτήρια που κάποιος θα ζυγίζει για να…