Στα τέλη Φεβρουαρίου οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος» παρακολούθησαν διαδικτυακά μια διαδραστική ομιλία με τον ντράμερ με σπουδές μουσικής και motivational speaker Άγγελο Πεντάρη, ο οποίος -όπως ο ίδιος λέει- ξεπέρασε την αναπηρία του με θόρυβο.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, οι μαθητές, αφού ενημερώθηκαν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο πορεύονται στην καθημερινότητά τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Άγγελο Πεντάρη, ο οποίος τους μίλησε για την προσωπική του εμπειρία ως ατόμου με ειδικές ανάγκες.

Ο Άγγελος μοιράστηκε λίγα λόγια για τη ζωή του, την παιδική του ηλικία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την καθημερινότητά του και στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους μαθητές, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή όσα είπε ο Άγγελος και εμπνεύστηκαν να πορευθούν στη ζωή τους με αντίστοιχη δύναμη, ενέργεια και χαμόγελο.

Στο πλαίσιο της διάχυσης και συνεργασίας, τη συνέντευξη παρακολούθησαν και μαθητές από το Γυμνάσιο Τυχερού. Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η κ. Ιωαννίδου Αιμιλία

Προηγούμενο άρθροProject 2 δισ ευρώ για υπεράκτια αιολικά 850 MW σε Λήμνο και Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων λόγω χιονοπτώσεων