Να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) καλεί τον Πρωθυπουργό η Ομοσπονδία Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση μοιάζει αδύναμη να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της και τις δεσμεύσεις της περί συνέχισης της παραγωγής ζάχαρης στη χώρα μας και απλά δείχνει να συμβιβάζεται με τις ορέξεις της Τράπεζας Πειραιώς».

Παράλληλα, αναφέρει ότι τον Αύγουστο του 2012 «η τότε κυβέρνηση εγκλημάτησε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών διαλύοντας την ΑΤΕ και παράλληλα, δωρίζοντας την ΕΒΖ στη Τράπεζα Πειραιώς».

Στη συνέχεια, η Ομοσπονδία φέρνει προ των ευθυνών της και τη διοίκηση της βιομηχανίας, επισημαίνοντας ότι «οι εργαζόμενοι της εταιρείας εδώ και χρόνια δίνουμε τη μάχη μας, ούτως ώστε η Βιομηχανία να παραμείνει ζωντανή. Ως ένα σημείο τα καταφέραμε. Τώρα που εσείς καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχιση και βιωσιμότητα της ΕΒΖ, να θυμάστε ότι τίποτα δεν ξεπουλιέται και ότι όλοι αργά ή γρήγορα κρίνονται».

www.naftemporiki.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Δρ. Νικόλαος Λ. Μωραιτης*
Επόμενο άρθροΔέκα εκατομμύρια διελεύσεις από τα σύνορα της Α.Μ. – Θράκης μέσα στο 2015