Άμεση λύση στα προβλήματα της ΕΒΖ ζητούν από τον Πρωθυπουργό οι εργαζόμενοι

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:03
371 0

Να δώσει άμεσα λύση στα προβλήματα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) καλεί τον Πρωθυπουργό η Ομοσπονδία Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση μοιάζει αδύναμη να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της και τις δεσμεύσεις της περί συνέχισης της παραγωγής ζάχαρης στη χώρα μας και απλά δείχνει να συμβιβάζεται με τις ορέξεις της Τράπεζας Πειραιώς».

Παράλληλα, αναφέρει ότι τον Αύγουστο του 2012 «η τότε κυβέρνηση εγκλημάτησε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών διαλύοντας την ΑΤΕ και παράλληλα, δωρίζοντας την ΕΒΖ στη Τράπεζα Πειραιώς».

Στη συνέχεια, η Ομοσπονδία φέρνει προ των ευθυνών της και τη διοίκηση της βιομηχανίας, επισημαίνοντας ότι «οι εργαζόμενοι της εταιρείας εδώ και χρόνια δίνουμε τη μάχη μας, ούτως ώστε η Βιομηχανία να παραμείνει ζωντανή. Ως ένα σημείο τα καταφέραμε. Τώρα που εσείς καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχιση και βιωσιμότητα της ΕΒΖ, να θυμάστε ότι τίποτα δεν ξεπουλιέται και ότι όλοι αργά ή γρήγορα κρίνονται».

www.naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑ.Σ.Α: 8ος χρόνος με επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις από τον κ.Λαμπάκη. Χωρίς σαφές σχέδιο και όραμα, η εισήγησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2018 0
Την Δευτέρα 15/01 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό θέμα «Η Αλεξανδρούπολη στις επόμενες δεκαετίες». Η…