Άνοδος της στάθμης του Ερυθροποτάμου

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:05
90 0

Σύμφωνα με νέα δεδομένα από τους αισθητήρες η στάθμη του Ερυθροποτάμου παρουσιάζει ανοδική πορεία. 

Εφιστούμε την προσοχή στους δημότες καθώς έπειτα από το σπάσιμο των αναχωμάτων, η πιθανότητα να για τη διάχυση των υδάτων προς τις καλλιέργειες και γενικότερα σε υποδομές πλησίον του Ερυθροποτάμου είναι υψηλή. 

 Ακόμη δεν μπορεί να εκτιμηθεί η κατάσταση σε ποιο σημείο θα εκτονωθεί, ωστόσο αναμένεται όγκος υδάτων στις παραποτάμιες περιοχές  του Ερυθροποτάμου σε επίπεδα που καθιστά εκ νέου την περιοχή σε επικίνδυνη.

Καλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί της περιοχής της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου , να διατηρήσουν ασφαλισμένες τις περιουσίες τους,  διασφαλίζοντας πρωτίστως την ατομική τους ασφάλεια. 

Παράλληλα συστήνουμε προληπτικά στους παραγωγούς των παραποτάμιων περιοχών, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις  προς τον Ερυθροπόταμο και τον Έβρο τις επόμενες ώρες και μέρες. 

 Σε περίπτωση άμεσης ανάγκης καλέστε : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ 6946 637260

Σχετικά άρθρα

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Έβρου για το κλείσιμο υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2019 0
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Αλεξανδρούπολη, 11η Ιανουαρίου 2019 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 62/11-1-2019   ΠΡΟΣ: 1.Κον Κώστα Μιχαηλίδη…

Η σημασία της αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Οκτωβρίου 2019 0
Η επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα αποσκοπεί στην υπογραφή της νέας συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ…