Χθες, 1η Μαρτίου 2022, άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως την 11η Μαρτίου.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα δηλωθούν στο Α21 του 2022 και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2021.

Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2020.

Για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Επισημαίνεται ότι αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΠΗΓΗ www.protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΔαβής σε Καλακίκο: “Έχετε σκοπό να «μαντρώσετε» Ουκρανούς πρόσφυγες στα γυμναστήρια Τυχερού και του Σουφλίου;”
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: Χωρίς συμφωνία για «win-win», δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση για δεύτερο πλωτό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη