Έκθεση προβολής τοπικών προϊόντων , από την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ»

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:14
640 0

Η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος») στο πλαίσιο της συνεργασίας και συνέργειας με τις τοπικές αρχές και τους φορείς και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Περιφερειακού Διαμερίσματος Έβρου διοργανώνουν διήμερο γευσιγνωσίας και προβολής τοπικά παραγόμενων προϊόντων από Μεταποιητικές Επιχειρήσεις της Περιοχής με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής στα στελέχη της Μεραρχίας και στις οικογένειές τους αλλά και τους πολίτες.

Η δράση πραγματοποιείται στον πεζόδρομο παραπλεύρως της ΛΑΦΑ από 21/09/2018 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 19:00 έως 23:00.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα τελεστεί σύντομη τελετή εγκαινίων Θα αναπτυχθεί στον χώρο κινητό μαγειρείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος» όπου οι Σέφ των Μονάδων θα δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές βασισμένες σε τοπικά προϊόντα που παράγονται στην εύφορη γή του Έβρου όπως Αλεύρι, Αρτοσκευάσματα, Ζυμαρικά από Ζέα, Τυροκομικά, Λαχανικά, Μανιτάρια, Κρέατα, Αλλαντικά, Σαλάτες, Κρασί, ούζο, Αναψυκτικά και πολλές λιχουδιές για τους επισκέπτες.

Η μουσική επένδυση του χώρου έκθεσης από την Στρατιωτική Μουσική της ΧΙΙ Μεραρχίας.

Μείνετε Συντονισμένοι για περισσότερα αλλά και για τον διαγωνισμό Γεύσης και τις συνταγές που δένουν την παράδοση με τις σύγχρονές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

Κυβέρνηση: Πάνω από 4.000 επιχείρησαν να περάσουν στις Καστανιές – Στέλνουμε ενισχύσεις στα σύνορα

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Φεβρουαρίου 2020 0
Πέτσας: Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να φυλάξουμε τα σύνορα – Έκανε λόγο για «οργανωμένη μαζική παράνομη απόπειρα παραβίασης συνόρων» –…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Ενισχύοντας τις δυνατότητες των τοπικών αρχών να συμμετέχουν σε Ενεργειακές Κοινότητες»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Μαρτίου 2020 0
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Ενισχύοντας τις δυνατότητες των τοπικών αρχών να συμμετέχουν σε Ενεργειακές Κοινότητες» που…

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: “Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη να διεξάγεται η Γιορτή Κρασιού επιτυγχάνοντας έτσι και την πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής μας περιόδου”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2017 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α.” παρότι αναγνωρίζει την σημασία του θεσμού της «Γιορτής Κρασιού» για την Αλεξανδρούπολη και τη…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΛΥΤΡΟΝ ΑΝΤΊ ΠΟΛΛΩΝ – ΕΚΟΥΣΙΟΝ ΣΤΑΥΡΙΚΟΝ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΕΘΕΛΟΘΥΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς Θεολόγος)

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Απριλίου 2019 0
ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΛΥΤΡΟΝ ΑΝΤΊ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΟΥΣΙΟΝ ΣΤΑΥΡΙΚΟΝ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΕΘΕΛΟΘΥΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ Η απαρχή του σχεδίου της «Θείας Οικονομίας»…