Η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος») στο πλαίσιο της συνεργασίας και συνέργειας με τις τοπικές αρχές και τους φορείς και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Έβρου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Περιφερειακού Διαμερίσματος Έβρου διοργανώνουν διήμερο γευσιγνωσίας και προβολής τοπικά παραγόμενων προϊόντων από Μεταποιητικές Επιχειρήσεις της Περιοχής με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής στα στελέχη της Μεραρχίας και στις οικογένειές τους αλλά και τους πολίτες.

Η δράση πραγματοποιείται στον πεζόδρομο παραπλεύρως της ΛΑΦΑ από 21/09/2018 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 19:00 έως 23:00.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα τελεστεί σύντομη τελετή εγκαινίων Θα αναπτυχθεί στον χώρο κινητό μαγειρείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Έβρος» όπου οι Σέφ των Μονάδων θα δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές βασισμένες σε τοπικά προϊόντα που παράγονται στην εύφορη γή του Έβρου όπως Αλεύρι, Αρτοσκευάσματα, Ζυμαρικά από Ζέα, Τυροκομικά, Λαχανικά, Μανιτάρια, Κρέατα, Αλλαντικά, Σαλάτες, Κρασί, ούζο, Αναψυκτικά και πολλές λιχουδιές για τους επισκέπτες.

Η μουσική επένδυση του χώρου έκθεσης από την Στρατιωτική Μουσική της ΧΙΙ Μεραρχίας.

Μείνετε Συντονισμένοι για περισσότερα αλλά και για τον διαγωνισμό Γεύσης και τις συνταγές που δένουν την παράδοση με τις σύγχρονές ανάγκες.

Προηγούμενο άρθρο850.000 ευρώ σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο από τον «ΦιλόΔημο ΙΙ»
Επόμενο άρθροΕσχάτη εκ Σμύρνης  Εκκλησιαστική Γραφή του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)