Έκτακτα μέτρα στο Δήμο Διδυμοτείχου για την προάσπιση της δημόσιας υγείας

Δημοσιεύτηκε στις: at 1 Νοεμβρίου 2020
112 0

Επιπλέον μέτρα θα ισχύσουν από  τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στον Δήμο Διδυμοτείχου, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Η διάρκεια των μέτρων θα εξαρτηθεί από την πορεία της εξάπλωσης της πανδημίας βάση κυβερνητικών οδηγιών.  

Πιο συγκεκριμένα από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου: 

  1. συνεχίζεται η τηλεργασία των υπαλλήλων του Δήμου (50%). 
  2. οι τυπικές δια ζώσης δημοτικές υπηρεσίες θα παρέχονται ΜΟΝΟ με ραντεβού και με πλήρη τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας από προσωπικό και δημότες. 
  3. αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες. 
  4. όλα τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα, από 3 Νοεμβρίου τίθενται σε ισχύ τα νέα ενιαία κυβερνητικά μέτρα για τα δύο επίπεδα, με τον Νομό Έβρου να έχει υπαχθεί στο επίπεδο Β, υψηλής επικινδυνότητας. Τα μέτρα είναι διαθέσιμα με αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο  του «Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19» (https://covid19.gov.gr/covid-map).

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: Για μια ακόμη φορά ο πολύπαθος νομός Έβρου βρίσκεται στο έλεος των φυσικών καταστροφών και της ανικανότητας των τοπικών “αρίστων” του κ. Μητσοτάκη.

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2021 0
Για μια ακόμη φορά ο πολύπαθος νομός Έβρου βρίσκεται στο έλεος των φυσικών καταστροφών και της ανικανότητας των τοπικών ¨αρίστων…