Ο εφοπλιστής Μάικ Σπυριδάκος επεκτείνεται και στα τεραστίων μεγεθών (όσο ένα πλοίο, ή ένα αεροσκάφος) αυτόνομων αερόπλοιων, αλλά και των αυτόνομων αεροταξί!

Bayraktar: Την ώρα που προχωράει ο ελληνικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των τουρκικών drone, ο Μάικ Σπυριδάκος, ο πλοιοκτήτης με τα drones φέρνει και αυτόνομα αερόπλοια!

Όπως αναφέρει το newmoney, ο ισχυρός άνδρας της SpiritWorld Group, είχε εδώ και καιρό στο μυαλό του να επεκταθεί στα drones.

Και το έκανε, εξελίσσοντας ελληνικά ιπτάμενα ρομπότ που θα χρησιμοποιηθούν φέτος από την Πυροσβεστική στη μάχη κατά των πυρκαγιών και με στρατιωτικούς σκοπούς.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία του ετοιμάζεται να επεκταθεί στον τομέα των cargo drones, δηλαδή των τεραστίου μεγέθους (όσο ένα πλοίο, ή ένα αεροσκάφος) αυτόνομων αερόπλοιων, αλλά και των αυτόνομων αεροταξί.

Στη διάρκεια των Ποσειδωνίων 2022, η SpiritWorld Group (θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο) θα ανακοινώσει τα παραπάνω και… ακόμα παραπάνω.

Τι θα γίνει με τα αεροταξί

Όμως και τα αυτόνομα αερόπλοια δεν θα είναι το τελευταίο βήμα της SpiritWorld Group στα drones.

Ο Μιχάλης Σπυριδάκος έχει ήδη οραματιστεί την δραστηριοποίηση της εταιρείας στην υπηρεσία μεταφοράς προσώπων με drones flying taxi, (μια αγορα 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως έως το 2040, σύμφωνα με σχετική ερευνα της Morgan Stanley), μια ακόμα επαναστατική καινοτομία στην οποία εργάζεται εντατικά ο Όμιλος SpiritWorld Group.

ΠΗΓΗ www.sportime.gr

Προηγούμενο άρθρο«Γονατίζει» ο Έβρος από την ακρίβεια: Έκλεισαν τα μισά πρατήρια – Περνούν στην Τουρκία και βάζουν βενζίνη με 1,20 το λίτρο…
Επόμενο άρθροΔενδροφύτευση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αλεξανδρουπόλεως