Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στη Μάκρη του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:34
372 0

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στη Μάκρη του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την έναρξη του νέου αυτού θεσμού πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή αγιασμού

Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στη Μάκρη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Τοπικός Αστυνόμος έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών, να επιλύσει ζητήματα της καθημερινότητας τους, τα οποία εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας και να εκπληρώσει την κοινωνική προσδοκία για καθημερινή παρουσία και άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον αστυνομικό.

Ως θεσμός επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, στο πλαίσιο ανάπτυξης σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κοινωνικής συμπόρευσης και συνεργασίας του αστυνομικού με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς που τις εκπροσωπούν.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού πραγματοποιήθηκε σήμερα (16-6-2017) το πρωί τελετή αγιασμού, στο κτίριο της τοπικής κοινότητας Μακρης του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην παραπάνω τελετή, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του νέου θεσμού ως δομή, στο οικοδόμημα της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού και τέλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τον Τοπικό Αστυνόμο, να τον εμπιστευτούν και να τον αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κουτούζος, οι αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Παντελίδης και κ. Ιωάννης Βαταμίδης, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μάκρης κ. Δημήτριος Χατζηαθανασίου, καθώς επίσης αστυνομικό προσωπικό και κάτοικοι της περιοχής .

topikos astinomos makri (4)

topikos astinomos makri (5)

topikos astinomos makri (6)

Σχετικά άρθρα

Σχολικός Φύλακας στο 3ο Γυμνάσιο

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Οκτωβρίου 2020 0
Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης: Εδώ και λίγες ημέρες το σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου απέκτησε,…

Ισχυρό τεστ ετοιμότητας – Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ ΣΣ – Ενεργοποίηση Τμημάτων Επιφυλακής 50 Μ/Κ ΤΑΞ

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Φεβρουαρίου 2019 0
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής και ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, ενεργοποιήθηκαν και αναπτύχθηκαν τα Τμήματα…

Ν. Γκαρά: «Μην επιχειρήσετε με πρόσχημα την τηλεργασία να μειώσετε προσωπικό, μισθούς και δικαιώματα εργαζομένων»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουνίου 2021 0
Τοποθέτηση της Βουλευτή Έβρου στο νομοσχέδιο της ΝΔ για την τηλεργασία Την ανάγκη να θεσμοθετηθεί ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που θα…