Μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη της 9th NOA Regatta Alexandroupolis 2017 που συνδιοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης με την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί. Ήδη οι δηλωθείσες συμμετοχές σκαφών έχουν ξεπεράσει τις 120 προερχόμενες από 8 χώρες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συμμετοχές από περισσότερες χώρες.

_KOP0152 (2)Το υψηλό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Regatta -πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες- καταδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την διεθνή αναγνώριση που έχει επιτύχει η ΝΟΑ Regatta και ο διοργανωτής Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Ταυτόχρονα όμως η ΝΟΑ Regatta προβάλλει την Αλεξανδρούπολη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια πόλη όπου οι καιρικές συνθήκες ανέμου που διαθέτει την καθιστούν ιδανική για ανάλογες διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις.

Μπαίνοντας λοιπόν στην τελική φάση της προετοιμασίας του αγώνα, καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να συνδράμουν στην προσπάθεια του ΝΟΑ. Ας δείξουμε στην πράξη την φιλοξενία μας. Ας αγκαλιάσουμε τους αθλητές & τους συνοδούς αποδεικνύοντας ότι η πόλη αυτή ξέρει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

 

Ραντεβού στον ΝΟΑ στο λιμάνι από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου 2017.

 

Θα είμαστε όλοι εκεί !!!

9th NOA Regatta logo horizontal (2)

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Χωρίς πλοία η Σαμοθράκη εν μέσω τουριστικής περιόδου με ευθύνη του Υπουργείου Ναυτιλίας!  Σε απόγνωση οι κάτοικοι, οι τουρίστες και οι επιχειρηματίες γενικά!”
Επόμενο άρθροΜετά από 42 χρόνια συνεχούς παρουσίας, αναστέλλει τη συμμετοχή του, στο Πρωτάθλημα ο ιστορικός ΑΛΕΞ