Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε ένα 24ωρο, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:15
514 0

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε ένα 24ωρο, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Έξι ασθενείς με κορωνοϊό εξέπνευσαν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ανάμεσά τους και η 39χρονη από την Ορεστιάδα. Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου βρίσκονται σήμερα το πρωί 13 άτομα, ενώ άλλα 43 νοσηλεύονται στις απλές κλίνες covid.
Εν τω μεταξύ, ο μόνος νομός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τριψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων ήταν εχθές ο Έβρος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, για την περιφερειακή ενότητα Έβρου ανακοινώθηκαν 143 νέα κρούσματα, για όλη την Περιφέρεια 411, σε όλη τη χώρα ήταν 6.682. Εν τω μεταξύ, ο Έβρος είχε και την προηγούμενη εβδομάδα, από 8-14 Νοεμβρίου, τον υψηλότερο δείκτη θετικότητας, με ποσοστό 1,37%. Θετικότητα πάνω από τη μονάδα είχαν επίσης η Δράμα (1,17%) και η Ροδόπη (1,13%).

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ – ΕΡΤ Ορεστιάδας

Σχετικά άρθρα

Αν δεν υπάρξει θαλάσσιος Έβρος, η νέα έρευνα του Ορούτς Ρέις, θα γίνει στο λιμάνι της Μεγίστης (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Αυγούστου 2020 0
Αν δεν υπάρξει θαλάσσιος Έβρος, η νέα έρευνα του Ορούτς Ρέις, θα γίνει στο λιμάνι της Μεγίστης Των Χρήστου Κηπουρού…

Διαβεβαίωση Χρυσοχοϊδη προς Πέτροβιτς: οι εξετάσεις των 400 επιτυχόντων νέων συνοριοφυλάκων θα διεξαχθούν , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Απριλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς: Την διαβεβαίωση ότι οι εξετάσεις των 400 επιτυχόντων νέων συνοριοφυλάκων θα διεξαχθούν…