Ιούλιος μήνας και τέτοια εποχή οι ουρές των αυτοκινήτων στον κάθετο άξονα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία έφταναν μερικές φορές και το χιλιόμετρο.

Την Παρασκευή και ενώ ακολουθούσε Σαββατοκύριακο στον κόμβο της Εγνατίας Οδού με τον κάθετο άξονα προς Βουλγαρία ,στις 10:30πμ όπως αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός της Ροής δεν υπήρχε κανένα (!) αυτοκίνητο…

Είναι προφανές ότι μπορεί ακόμη και σιωπηρά τα σύνορα να είναι ανοικτά ωστόσο οι ξένοι τουρίστες από Βουλγαρία και Ρουμανία δεν επιλέγουν πλέον μαζικά τη διαδρομή αυτή καθώς φοβούνται ότι θα αποκλειστούν είτε κατά την έξοδό τους ή το αντίθετο .

Επομένως και μέχρι το τοπίο να ξεκαθαριστεί είτε διαλέγουν άλλους προορισμούς και εντός της Βουλγαρίας ή κατευθύνονται προς Χαλκιδική και Πιερία μέσω του Προμαχώνα .

Τουρισμός ώρα μηδέν…

Απίστευτη δήλωση Καράογλου

Στη Θεσσαλονίκη πήγε χθες και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης να θέσει ,μεταξύ άλλων, στον Υπουργό (χωρίς ουσιαστικά καμία αρμοδιότητα ) Θεόδωρο Καράογλου το θέμα της Νυμφαίας.

Και τι του είπε ο Υπουργός ως απάντηση ,όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου«η Θράκη δεν αποκλείεται από την επανεκκίνησή του τουρισμού». Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης «ο ίδιος υπογραμμίζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του σημείωσε ότι, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση ενίσχυσης της περιοχής. »

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα συνέβαινε δηλαδή αν η κυβέρνηση αποφάσιζε να μην επανεκκινήσει τον τουρισμό στη Θράκη. ίχε κέφια λοιπόν ο Υπουργός παρότι εμείς πονάμε .Άλλωστε η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική θα ενισχυθούν ..Γιατί να στεναχωρηθεί; Πήρε και αναμνηστικό από τον Αντιπεριφερειάρχη μας …

Χαμόγελα Τσαλικίδη - Καράογλου, ενώ η Θράκη ναυαγεί τουριστικά

ΠΗΓΗ www.roinews.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας
Επόμενο άρθροΤο «όχι» που έγινε «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015