Έρχεται αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, παράταση στο ωράριο λειτουργίας της εστίασης

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Ιουνίου 2021
100 0
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η μείωση στην απαγόρευση κυκλοφορίας που θα συμπαρασύρει και την εστίαση.

Αν και η εικόνα στους δρόμους δεν το επιβεβαιώνει, η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει ακόμα και ισχύει από τις 00:30 μέχρι και τις 5:30. Κάτι ωστόσο που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Αριστοτελείο Πελώνη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Open.

«Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταργηθεί τελείως η απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά να μειωθεί.

Το πιθανότερο είναι να πάει από τις 00:30 που είναι τώρα στη 1:30, δίνοντας έτσι ακόμα μία ώρα λειτουργίας στις επιχειρήσεις εστίασης.

www.gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ: “Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην εξορυκτική δραστηριότητα του χρυσού. Καλούμε το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος να δώσει οριστικό τέλος στην ομηρεία της περιοχής μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Σεπτεμβρίου 2017 0
Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ  Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Ο εκβιασμός της κυβέρνησης που επιχειρήθηκε από την Eldorado Gold…

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ; (γράφει ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2018 0
ΔΙΩΡΥΓΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ;   Την Τετάρτη 27…

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα καθαρισμού των παραλιών απο τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαΐου 2021 0
Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών στο Δήμο Αλεξανδρουπολης Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας: Κυριακή: καθαρισμός παραλίας Αγίας Παρασκευής…