Την πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.) προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.

Σύμφωνα με την τροπολογία στο νομοσχέδιο που βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, για αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, δύναται να γίνουν προσλήψεις προσωπικού σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τις κάτωθι ειδικότητες:

  • ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, ΔΕ Σταθμαρχών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρονικών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ’Εργου

Οι προσλήψεις διενεργούνται από την εταιρεία του Ο.Σ.Ε. Α.Ε., βάσει σειράς προτεραιότητας και των κριτηρίων του άρθρου 29 του ν. 4765/2021 (Α’ 6) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, κατόπιν εισήγησης της εταιρείας του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. και ύστερα από έγκριση του Α.Σ.Ε.Π., η οποία διαβιβάζεται εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα παραλαβής του αιτήματος του ενδιαφερόμενου φορέα.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, με συστημένη επιστολή ηλεκτρονικά και ο φορέας τις αξιολογεί και συντάσσει προσωρινούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και απορριπτέων μέσα έναν (1) μήνα από την πάροδο προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα προσληπτέων, προσλαμβάνονται από την εταιρεία Ο.Σ.Ε. Α.Ε. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Δείτε εδώ ολόκληρη την τροπολογία

ΠΗΓΗ workenter.gr

Προηγούμενο άρθροΑπόστολος Δαβής: “Ο Δήμαρχος Σουφλίου έχει κρυφή ατζέντα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό”
Επόμενο άρθροΣτρατιωτικός αναλυτής: O Πούτιν ούτε τρελός είναι… ούτε η ρωσική εισβολή έχει αποτύχει…