Ο εκλιπών, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε με θάρρος προβλήματα υγείας, έχαιρε εκτίμησης από φίλους και πολιτικούς αντιπάλους.   

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, αξιωματικός εν αποστρατία και μέχρι πρότινος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης. Ο Κωνσταντίνος Ναλμπάντης ήταν δραστήριος μέχρι την τελευταία του πνοή και πάντα αντιμετώπιζε τα πολιτικά ζητήματα του τόπου με σεβασμό και ψυχραιμία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο αείμνηστος διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Ροδόπης, αντιδήμαρχος Κομοτηνής, νομαρχιακός σύμβουλος Ροδόπης, ενώ πολλοί τον θυμούνται από τη θητεία του ως διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής Σισμανόγλειο, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Νοσηλευόταν σε κλινική στην Καβάλα όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη και ώρα 12:00 στην εκκλησία Κοσμά του Αιτωλού στην Κομοτηνή.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 2 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

ΠΗΓΗ xronos.gr

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία στο τουρκικό στράτευμα εν όψει των εκλογών – Οι υπολογισμοί του Ερντογάν και στο βάθος η Ελλάδα (γράφει ο Λάζαρος Καμπουρίδης)
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκαν 201.800 ευρώ για τον νέο Πύργο Ελέγχου στον Αερολιμένα «Δημόκριτο»