Ο Πήγασος Πολίχνης πήρε τη δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων που διεξάγεται στην Πολίχνη καθώς επικράτησε 3-0 σετ του Εθνικού.

Αντύπας και Καπετανίδης οδήγησαν τον Πήγασο στη νίκη παρά την μέτρια αρχή της ομάδας. Ο Εθνικός ενισχυμένος με τον Χαραλαμπίδη είχε καλύτερη εικόνα από τον χτεσινό αγώνα και πάλεψε όλα τα σετ παίρνοντας προβάδισμα αρκετές φορές, αλλά το καλοδουλεμένο σύνολο του Κουτουνίδη για ακόμα ένα αγώνα είχε την ψυχραιμία να πάρει τις δύσκολες μπάλες και να γυρίσει τα σετ στην όποια προσπάθεια έκανε ο Εθνικός.

Στο πρώτο σετ μετά το 12-12 ο Πήγασος ανέβασε απόδοση και κατάκτησε εύκολα το σετ 25-15. Στο δεύτερο σετ που ήταν και το πιο ανταγωνιστικό οι ομάδες έπαιζαν πόντο τον πόντο για αρκετή ώρα με τον Πήγασο να ξεφεύγει στο 20-17 και να φτάνει στο 25-21. Στο τρίτο σετ ο Πήγασος πήρε προβάδισμα σε όλη τη διάρκειά του και έφτασε εύκολα στο 25-18 με τον Αντύπα και Καπετανίδη να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι και τον Χρηστάκο να μοιράζει ιδανικά τις πάσες.

ΤΑ ΣΕΤ: 25-15, 25-21, 25-18
Πήγασος (Κουτουνίδης) Κουκουμάκας, Χρηστάκος, Καπετανίδης, , Αντυπας, Ιωαννίδης, Σταυρίδης, Τζιάβρας-λ /Κουτουνίδης, Μακριγιάννης, Κιριμκιρόγλου
Εθνικός Αλεξ/πολης (Κασαμπαλής): Τσέλιος, Ανδραβίζος, Χαραλαμπίδης Καραπιπέρης, Μούρος, Αναστασόπουλος, Παρασκευάς -λ / Αλεξάκης, Χατζίλης, Γιαννακόπουλος.

Η βαθμολογία
1.Πήγασος (6-0) 4
2.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (3-5) 3
3.ΑΟ Πρέβεζας (3-2) 2
4.Νίκη Αιγινίου (2-6) 2
5.Φθία (2-3) 1

Πηγή: volleyball.gr

Προηγούμενο άρθροΡίζος Δημήτρης: Δεν με πήρε ο ύπνος… διάβαζα εφημερίδα…
Επόμενο άρθροΤόλης Τσολακάκης: «Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τους Πελαργούς αύριο στην Αλεξανδρούπολη»