Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορεστιάδας “Η ΕΝΩΣΗ”: Αποτρέψαμε την εισβολή τον Μάρτιο, μας τους φέρνετε στο Φυλάκιο;

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Ιανουαρίου 2021
99 0

Με τεράστια ανησυχία παρακολουθούμε την ακατανόητη και επικίνδυνη απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για το ενδεχόμενο επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου και τη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Μία απόφαση ακατανόητη, αν αναλογιστεί κανείς τον αγώνα που έδωσαν μαζί με τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις μας οι αγρότες της περιοχής μας, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους ανήκουν στα σώματα της Εθνοφυλακής και έδωσαν τον αγώνα τους στην πρώτη γραμμή, για την αποτροπή της παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Μία απόφαση επικίνδυνη, η οποία εκτός του γεγονότος ότι μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ασφαλείας εκ των έσω, έρχεται ταυτόχρονα να οξύνει τα ήδη τεράστια προβλήματα στη δημογραφική αιμορραγία των τοπικών κοινοτήτων στην πιο νευραλγική περιοχή της χώρας.

Αν το υπουργείο έχει κονδύλια για επενδύσεις «βελτιώσεις» όπως ισχυρίζεται, μπορεί να τα διαθέσει για τη δημιουργία αρδευτικών έργων, αναδασμών, δρόμων, σχολείων, εργοστασίων και νοσοκομείων που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας και όχι να δημιουργήσει μία νέα μικρή πόλη από παράνομους μετανάστες δημιουργώντας έτσι μια κερκόπορτα υπονόμευσης της δημόσιας ασφάλειας στην τοπική κοινωνία μας.

Ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε:

  • ΟΧΙ στη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών,
  • ΟΧΙ στην υποβάθμιση του νομού μας,
  • ΟΧΙ στην περιθωριοποίηση του,
  • ΟΧΙ στην εκκολαπτόμενη κερκόπορτα υπονόμευσης της δημόσιας ασφάλειας της περιοχής.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Δ. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Λ. ΚΟΥΜΠΡΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμος: “Έχουμε περισσότερη θρησκεία από όση χρειαζόμαστε”

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2017 0
Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε την ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου με θέμα: ” Έχουμε περισσότερη θρησκεία από όση χρειαζόμαστε”…

Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαρτίου 2017 0
Συνελήφθη κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 43χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους…