Αθανάσιος Τσώνης: “Είμαι προβληματισμένος για τον όγκο τουριστών στη Νυμφαία”

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:06
51 0

Προβληματισμένος φάνηκε στις δηλώσεις του στο ENA Channel ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης.

Ο κ. Τσώνης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νυμφαία μετά την είδηση επαναλειτουργίας της και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και έχει συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών που πρόκειται να έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα στον συνοριακό σταθμό την στιγμή που ήδη υπάρχει πρόβλημα με την στελέχωση του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο σημείο.

Μάλιστα χρειάστηκε να έρθουν άτομα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Ξάνθη για να στελεχώσουν το πρωί του Σαββάτου το κλιμάκιο για ελέγχους στη Νυμφαία.

Ο κ. Τσώνης ανέφερε χαρακτηριστικά :

Επαναλειτουργία της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας. Η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί Προβληματισμούς και συγκρατημένη αισιοδοξία. Τα μόνα εύσημα που έχω να δώσω και τα μόνα Συγχαρητήρια είναι στους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ πέρα και στους αστυνομικούς και στα συνεργεία του ΕΟΔΥ. Μιλάμε για συνθήκες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια τα ανθρώπινα μιλάμε για πολλές ώρες δηλαδή έχει γίνει πολλή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα. Και εγώ προσωπικά από πλευρά της αντιπεριφέρειας τουρισμού έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τα Βαλκάνια και περιμένουμε μεγάλο όγκο τουριστών τα επόμενα 24ωρα τα οποία δεν ξέρω κατά ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να τα διαχειριστούμε. Δηλαδή άμα ξεκινήσουμε και γίνονται ροές και μαζεύεται κόσμος στα σύνορα είναι λίγο το ανθρώπινο δυναμικό και δεν υπάρχει χρόνος και αναμονή. Θα δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων αυτό το πράγμα πρέπει να το δει και η κεντρική κυβέρνηση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

ΠΗΓΗ www.enanews.gr

Σχετικά άρθρα

Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής ή ρύθμισης των οφειλών προς το Επιμελητήριο Έβρου έως την 31η Αυγούστου 2020

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαρτίου 2020 0
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή της…