Αθανάσιος Τσώνης: “Η αναβάθμιση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης και το άνοιγμα του συνοριακού σταθμού της Νυμφαίας , στο 1ο Περιφ/κο Συμβούλιο Τουρισμού”

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:10
116 0

Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης:

Μελετώντας τις επόμενες κινήσεις ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το άνοιγμα της σεζόν, στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, παρουσία του υπουργού Χάρη Θεοχάρη και της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, επεσήμανα πόσο σημαντικό είναι να παραμένει ανοιχτός ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας (Μακάζα) -πάντα βάσει των υγειονομικών δεδομένων και με τα αντίστοιχα πρωτόκολλα.

Για αυτό χρειάζεται να ενισχυθούν οι υποδομές του και να είμαστε έτοιμοι, καθώς ο οδικός τουρισμός αποτελεί έναν από τους κύριους τροφοδότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τόνισα επίσης, την ανάγκη για αναβάθμιση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, το οποίο ενώ βρίσκεται σε κομβικό σημείο και διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους διαδρόμους προσαπογείωσης στη χώρα και μπορεί να υποδέχεται διεθνείς πτήσεις, μένει ανενεργό και υποβαθμισμένο, την ώρα που τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας εκσυχρονίζονται.

Σχετικά άρθρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΕΚ 1-25 ΕΤΟΥΣ 2015

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Οκτωβρίου 2015 0
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τα μέλη του ότι ως δικαιούχος φορέας υλοποίησης προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης…

Γιάννης Ναϊτίδης: “Τοποθετήθηκαν ποτίστρες για τα τα αδέσποτα ζωάκια στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουλίου 2018 0
Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ναϊτίδης: Αυτές τις ζεστές ημέρες του χρόνου ανάγκη δροσιάς έχουν και τα…