Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στη οδό Φαβιέρου, στα σύνορα Χαϊδαρίου-Περιστερίου, όταν ένας άνδρας, ηλικίας 55-60 ετών ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και «κατέρρευσε» στο πεζοδρόμιο. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο, όπως ήταν λογικό, πανικοβλήθηκαν.

Τυχαία από τον δρόμο περνούσαν με τις μηχανές τους αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον άνδρα που βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο.

Ένας από αυτούς μάλιστα , ο Θρακιώτης Αστυνομικός Χρήστος Πετμεζάς του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του μαλάξεις στο στήθος.

«Του έκανε μαλάξεις επί 20-25 λεπτά, ενώ την ίδια ώρα άλλος αστυνομικός του κρατούσε το κεφάλι και άλλος έπαιρνε τον σφυγμό του. Παράλληλα, κάλεσαν το ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Ευτυχώς ο αστυνομικός κατάφερε να επαναφέρει τον άνδρα και αμέσως μετά ήρθε ο διασώστης του ΕΚΑΒ» λέει στο enikos.gr ο Γιάννης Νικολόπουλος που ήταν παρών στο περιστατικό και περιγράφει όσα συνέβησαν.

Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άνδρα στο Θριάσιο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Υποστράτηγος Πυροβολικού Σταύρος Παπασταθόπουλος ανέλαβε νέος Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» 
Επόμενο άρθροΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΝ; (γράφει ο Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος)