Αθλητισμός, πρωτογενής τομέας και ευρωπαϊκά προγράμματα στις διεκδικήσεις του δημάρχου Μαρώνειας – Σαπών

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:20
509 0

Τρεις τομείς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος και των διεκδικήσεων του Δημάρχου κ.Ντίνου Χαριτόπουλου κατά την επίσκεψη του την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ν.Χαριτόπουλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο οργανισμών στην υλοποίηση και στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους που θα ενισχύσουν τον ρόλο του αθλητισμού στην συνεργασία των λαών και την κοινωνική συνοχή. Συγχρόνως ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στην συνέχιση της υποστήριξης του Δήμου στην διεκδίκηση και υλοποίηση έργων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο κ. Ν . Χαριτόπουλος συναντήθηκε ακόμη με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιο Στρατάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των καπνοπαραγωγών της περιοχής.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος είχε συνεργασία με φορείς που σχεδιάζουν και υλοποιούν Ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο την ανεύρεση και διεκδίκηση αυτών που ταιριάζουν στην περιοχή και την εξασφάλιση σχετικών χρηματοδοτήσεων.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι προληπτικές απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους και δρόμους από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2020 0
Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, συνεχίζονται συστηματικά και σχολαστικά οι…