Αθλητισμός, πρωτογενής τομέας και ευρωπαϊκά προγράμματα στις διεκδικήσεις του δημάρχου Μαρώνειας – Σαπών

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:20
630 0

Τρεις τομείς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος και των διεκδικήσεων του Δημάρχου κ.Ντίνου Χαριτόπουλου κατά την επίσκεψη του την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ν.Χαριτόπουλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο οργανισμών στην υλοποίηση και στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους που θα ενισχύσουν τον ρόλο του αθλητισμού στην συνεργασία των λαών και την κοινωνική συνοχή. Συγχρόνως ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στην συνέχιση της υποστήριξης του Δήμου στην διεκδίκηση και υλοποίηση έργων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο κ. Ν . Χαριτόπουλος συναντήθηκε ακόμη με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Γεώργιο Στρατάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των καπνοπαραγωγών της περιοχής.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος είχε συνεργασία με φορείς που σχεδιάζουν και υλοποιούν Ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο την ανεύρεση και διεκδίκηση αυτών που ταιριάζουν στην περιοχή και την εξασφάλιση σχετικών χρηματοδοτήσεων.

Σχετικά άρθρα

Κλείνουν τη μονάδα πολεμικής αεροπορίας στα Λουτρά – Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς ;

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Φεβρουαρίου 2016 0
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πριν λίγο ότι κλείνει η μονάδα πολεμικής αεροπορίας στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης και μεταφέρεται…

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Περιβαλλοντική Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός Πάρκου Προσκόπων Αλεξανδρούπολης» 

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2021 0
Υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και την εκπρόσωπο του αναδόχου του έργου Γαλάτια Λασκαράκη η σύμβαση κατασκευής…

Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Υποψήφιοι μας δέχονται αφόρητες πιέσεις να αποσυρθούν. Η Δημοτική Τηλεόραση οφείλει να είναι ανεξάρτητη”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαρτίου 2019 0
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλογές είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Είναι σημαντική η στιγμή όταν ο πολίτης μπαίνει στο…