Αθώωση του Βαγγέλη Λαμπάκη για τη δήθεν «Βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης»

74 0

Αθώωση του Βαγγέλη Λαμπάκη για τη δήθεν «Βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης».

Η αλήθεια πάντα θα λάμπει έστω κι αν κάποιοι την κρύβουν ή την παραποιούν.

Αθώο έκρινε τον Βαγγέλη Λαμπάκη το Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών Οργάνων Ο.Τ.Α. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης στην Θεσσαλονίκη, για την υπόθεση με τη δήθεν «Βιομηχανία παραγωγής αγωγών και εξωδικαστικών συμβιβασμών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης».

Η υπόθεση είχε λάβει το δρόμο της δικαστικής οδού, έπειτα από αναφορά του νυν Δημάρχου Ιωάννη Ζαμπούκη, στην Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Φυσικά, κατά την πάγια τακτική του κ. Ζαμπούκη και των συνεργατών του, προεκλογικά και μετεκλογικά, είχαν χυθεί τόνοι λάσπης κατά κύριο λόγο προς το πρόσωπο του επικεφαλής μας, αλλά και των  συνεργατών του.

Σε πρώτο βαθμό δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα εναντίον του επικεφαλής μας, μέσω του δημοσιογράφου που διατείνεται δημόσια πως στήριξε στις εκλογές τον κ. Ζαμπούκη, σε δεύτερο βαθμό μετεκλογικά  ακολούθησε η  σκανδαλολογία  με ανακοίνωση   του επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για όλους» και  σε τρίτο βαθμό, μετεκλογικά και προ της εγκατάστασης του  στον Δήμο Αλεξ/πολης,  προέβη με μεθοδικότητα  στην ολοκλήρωση  της  διαδικασίας σε βάρος του επικεφαλής μας με αναφορά  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, ζητώντας μάλιστα με νέο έγγραφό του, την επίσπευση της εκδίκασης  της υπόθεσης  βάσει των  αναφορών του  ώστε να τεθεί το  συντομότερο δυνατόν σε αργία ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

 Η μέθοδος γνωστή και πετυχημένη, αφού ενισχύθηκε από τα πρόθυμα παπαγαλάκια του διαδικτύου που  σε  κάτι προσδοκούν…..

 Η τακτική αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τα τελευταία χρόνια για να σπιλωθεί το όνομα του Βαγγέλη Λαμπάκη, των συνεργατών του και της παράταξης «Πόλη & Πολίτες».

Παραθέτουμε στην κρίση των δημοτών ορισμένες από τις λέξεις και χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν  οι παραπάνω  για να σπιλώσουν  την τιμή και την υπόληψη του επικεφαλής μας:

  • ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
  • Όργιο εξωδικαστικών συμβιβασμών.
  • Σφυρίζουν αδιάφορα τα άλλα ΜΜΕ.
  • Πρωτοφανή περιστατικά.
  • Δυστυχώς για τους Δημότες
  • Οι ενέργειες δεν χαρακτηρίζονται από πολιτική ηθική!
  • Ντροπή.
  • Καταντάει ντροπή και σκάνδαλο 
  • ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ όλα αυτά και ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη αλλά και την σύζυγο του Βασιλική Μιχαλακάκου.

Η σημερινή απόφαση αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για τον Βαγγέλη Λαμπάκη και τους συνεργάτες του, που τα τελευταία χρόνια δέχονται τόνους λάσπης από ένα σύστημα που κατασκευάστηκε για να διασύρει ανθρώπους και να «δολοφονεί» χαρακτήρες.

Σήμερα ωστόσο επιστρέφουμε τη λάσπη πίσω σε αυτούς που την  εκτόξευσαν!

Αλήθεια! Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη για όλα αυτά κύριε Ζαμπούκη;

Θα διαβάσουμε άραγε  κάτι διαφορετικό  από αυτούς που έγραφαν   για να ρίξουν  λάσπη,  ή θα συνεχίσουν  πάλι  στο ίδιο μοτίβο  διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και πληγώνοντας έτσι την τοπική μας δημοκρατία!!!!

 

Αλεξ/πολη 25.9.2020

Από την παράταξη 

 «ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Βαγγέλης Λαμπάκης»

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωρά στη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης αποκλειστικά για δίκυκλα 

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Σεπτεμβρίου 2020 0
Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την κυκλοφοριακή συμμόρφωση στο κέντρο της πόλης προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης αποκλειστικά…

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 4 ημεδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 13 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Δεκεμβρίου 2016 0
Συνελήφθησαν την 28-12-2016 το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Σουφλίου,…

Με λαμπρότητα πανηγύρισε το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην παραλία της Μάκρης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουλίου 2017 0
Την Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017 η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά την μνήμη της Οσιομάρτηρος Αγίας Παρασκευής και εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στην παραλία της…