Αιφνιδιαστική συνάντηση Δημοσχάκη-Διγαλάκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:07
291 0

Θετικές εξελίξεις προέκυψαν χθες Τρίτη (05/11) από την αιφνιδιαστική συνάντηση που είχε ο βουλευτής Έβρου Α.Δημοσχάκης στο Υπουργείο Παιδείας επισκεπτόμενος τον αρμόδιο Υφυπουργό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλη Διγαλάκη.

Δηλώθηκε, ότι το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει την ευθύνη κάλυψης των εξόδων σε ότι αφορά την εξασφάλιση των διδάκτρων για τους Διαλέκτες – Καθηγητές της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδ/χου!

Χαρακτηρίστηκε θετική η πρόταση του βουλευτού σε ότι αφορά την εθελοντική ενεργοποίηση του Επιστημονικού & Ακαδημαϊκού Προσωπικού της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ στην Αλεξ/πολη για την στήριξη της Νοσηλευτικής Διδ/χου.

Συζητήθηκε η μόνιμη στέγαση αυτής σε εμβληματικό κτίριο του Διδ/χου & τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να υλοποιηθεί η σχεδίαση αυτή.

Συμφωνήθηκε η περαιτέρω εξέταση της καθ’ υπέρβασιν εισαγωγής στα ΑΕΙ των 14 μαθητών του Λυκείου της Σαμοθράκης που το 2018 αδικήθηκαν κατάφωρα από την απελθούσα Κυβέρνηση μολονότι συνέτρεχαν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Αδιαφορεί ο ΥΠΕΘΑ για τις αγωνίες των στελεχών των Ε Δ και προωθεί φωτογραφικές διατάξεις” – Εισήγηση για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθν. Άμυνας

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2017 0
Για τις αγωνίες και τα ερωτήματα που του έχουν διατυπώσει στελέχη των Ε Δ σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του…

Δείτε τους χώρους που θα στηθούν κάλπες για τις Εκλογές ανάδειξης προέδρου Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2015 0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΥΛΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ (3οs ΟΡΟΦΟΣ) – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 307 ΚΑΙ  ΝΟΔΕ ΕΒΡΟΥ  ΚΥΠΡΟΥ 5 ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΘΕΙΑΣ ΦΕΡΕΣ: ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ…

Εθελοντική αιμοδοσία απο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος , για την στήριξη των νοσοκομείων

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιουνίου 2020 0
Σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, συμβάλλοντας με την δράση του στην καταπολέμηση της νόσου Covid-19. Με υψηλό…