ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης αποστρατικοποιεί τον Έβρο πριν από τα νησιά;

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:58
171 0

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τα καθεστώτα στην Τουρκία και Γερμανία (ίσως και με άλλα) να αποστρατικοποιήσει το Νομό Έβρου άσχετα αν και πότε θα αποστρατικοποιήσει τα νησιά. Το ΑΚΚΕΛ πάντοτε ερευνά σε βάθος για την ουσία των θεμάτων και συνδυάζει. Ας δούμε λοιπόν όλοι μία σειρά γεγονότων και πώς συνδυάζονται:

  • Ο Μηταράκης ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου στον Βόρειο Έβρο θα επεκταθεί για να περιλάβει 5.000 αλλοδαπούς δηλαδή στην πλάτη των στρατιωτών μας θα βάλει πισώπλατα 5.000 ετοιμοπόλεμους αλλοδαπούς που κατά καιρούς έχουν εκφράσει αποφασιστικότητα ότι θα πάνε με το μέρος της Τουρκίας αν γίνει ελληνοτουρκική σύγκρουση, όπως δήλωσαν στην (φιλο)κυβερνητική εφημερίδα Γιενί Σαφάκ μεταξύ άλλων.

  • Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατήργησε το ειδικό στρατιωτικό κλιμάκιο περίπου 50 ανδρών που ήταν υπεύθυνο για την φύλαξη των συνόρων, με αποτέλεσμα ένα τσουνάμι λαθρομεταναστών και κατακόρυφη αύξηση του αριθμού τους στα Πομακοχώρια κλπ.

  • Κατασκεύασαν καταδίκη 26 μηνών στον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, διότι προστάτευσε την ελληνική επικράτεια (σε περιοχή που δεν βρέθηκαν αστυνομικοί ή στρατιωτικοί) όταν Τούρκοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, και τους ακινητοποίησε, ειδοποιώντας και την Αστυνομία. Οι Τούρκοι τού επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν σοβαρά στο χέρι κλπ, αλλά το δικαστήριο καταδίκασε αυτόν με διπλάσια ποινή από ότι τους Τούρκους, ενώ δεν θα έπρεπε ούτε καν να δικαστεί. Έτσι προσπαθούν να επιβάλλουν την αντίληψη «μην κουνηθείτε, μην τους σταματήσετε γιατί σας βάζουμε μέσα».

  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κλείνει το στρατόπεδο στον Προβατώνα Έβρου που είναι η βάση της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, ξυπνώντας μνήμες από τη χούντα του Ιωαννίδη που απομάκρυνε την Μεραρχία από την Κύπρο λίγο πριν την τουρκική εισβολή. Το Σύνθημα της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ είναι «δεν θα παραδώσω την χώρα μου μικρότερη». Όταν ο Μητσοτάκης την απομακρύνει από τον τόπο που φυλάει, σκοπεύει να μικρύνει την Ελλάδα;

Ο συνδυασμός όλων αυτών δείχνει ότι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη αποστρατικοποιεί τον Έβρο, τον καθιστά ουσιαστικά «ουδέτερη περιοχή» ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει οποιαδήποτε θεσμοθετημένη ενέργεια των κατοίκων του Έβρου για την προστασία του ελληνικού εδάφους. Αυτό δεν είναι απλώς προδοσία, είναι προδοσία του κερατά, ξεπερνά και του Ιωαννίδη.

Οι βουλευτές της ΝΔ στον Έβρο οφείλουν ΤΩΡΑ να ανεξαρτητοποιηθούν μέχρι επανέλθει η στρατιωτική προστασία, να ξεκαθαρίσει εμπράκτως ο Μητσοτάκης ότι δεν θα την εξασθενίσει και να καλυφθούν νομικά οι άνθρωποι όπως ο ήρωας κτηνοτρόφος, ώστε να μην βρίσκονται στο έλεος κάθε πρόθυμου ή παραγοντίσκου.

Σχετικά άρθρα

Στον καθαρισμό και στην απολύμανση φρεατίων ομβρίων υδάτων (βρόχινων) προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό του Απαλού

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2021 0
Δ.Ε.Υ.Α.Α. Οικισμός Απαλού Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι : Στον καθαρισμό και στην απολύμανση…

Οι ολέθριες παγίδες της μειονοτικής εκπαίδευσης… (γράφει ο  Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς –  Γεωπολιτικός-Ιστορικός ερευνητής)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2017 0
Τα γεγονότα που αφορούν την εγερθείσα, υπό των τουρκοφρόνων της Θράκης, θρασύτατη απαίτηση να νομιμοποιηθεί η λειτουργία των παρανόμων δίγλωσσων…