Η μεγάλη πληγή της ύπαρξης του ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου στον Έβρο δεν μπορεί να περιγραφεί αρκετά αφού το Μητσοτακέικο με τη ΝΔ έχουν φυτέψει ένα εχθρικό κέντρο πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο αλλά και μία κατάρα ανασφάλειας και απειλής για τους κατοίκους.

Η απομάκρυνση των κέντρων κατάταξης και εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του Ελληνικού Στρατού χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

            Το ΑΚΚΕΛ επαναλαμβάνει την πρόταση (που έχει απήχηση στους κατοίκους του Έβρου) οι εγκαταστάσεις του ΚΥΤ/ΠΡΟΚΕΚΑ να χρησιμοποιηθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις ως στρατόπεδο νεοσυλλέκτων και κέντρο εκπαίδευσης στρατιωτικών στελεχών.

Εκτός από την ετοιμοπόλεμη μονάδα που θα είναι ακριβώς δίπλα στα σύνορα, θα τονωθεί πραγματικά η οικονομία του Έβρου αλλά και όλης της Θράκης από τους χιλιάδες νεοσύλλεκτους κάθε σειράς, επισκέπτες και εν ενεργεία στελέχη υπό εκπαίδευση.

Αυτή την πτυχή του κέντρου νεοσυλλέκτων η κυβέρνηση προσπάθησε δήθεν να προωθήσει αλλά έκλεισε το κέντρο νεοσυλλέκτων στον Έβρο μόλις πρόσφατα.

Προηγούμενο άρθροΟι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρουπολης ενημερώθηκαν πάνω στο θέμα της φιλοζωίας
Επόμενο άρθροΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας αποκτά ιατρό ειδικότητας Ψυχιατρικής Παιδιού και Εφήβου