Ακυρώνεται η αγροτική έκθεση Φερών

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:53
50 0

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Δημήτρης Κολγιώνης

Φαίνεται ότι τα ποσοτικά δεδομένα, όταν μάλιστα αυτά αφορούν τη δημόσια υγεία, είναι πιο ισχυρά από τον σχεδιασμό και την ισχυρή βούληση για τη διοργάνωση ενός γεγονότος.

Το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Ενότητα Φερών είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί φέτος η Αγροτική Έκθεση Φερών.

Λαμβάνοντας όμως σοβαρά υπόψη τις Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης λοίμωξης από τον κορωνοϊό (covid-19), καθώς και την πορεία των εισαγωγών ασθενών covid-19 στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, τις οποίες και παρακολουθούμε καθημερινά, και προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των εκθετών και των επισκεπτών μας, αλλά και όλων των συνδημοτών μας, κρίνουμε απαραίτητο να μην πραγματοποιηθεί τόσο η Εμποροπανήγυρη όσο και η Αγροτική Έκθεση στις Φέρες, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια όλων για περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΩΝ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ &
ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ
ΚΟΛΓΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Εσωτερικών: Τα νερά του ποταμού Άρδα κατέστρεψαν την κοιτόστρωση στις Καστανιές ΠΕ Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουλίου 2019 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Θέμα: Τα νερά του ποταμού Άρδα κατέστρεψαν την κοιτόστρωση στις Καστανιές ΠΕ Έβρου. Από την…