Παρά τις προετοιμασίες τόσο από την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Νεολαίας όσο και από την αντιδημαρχία Αγροτουρισμού, Πρωτογενούς Τομέα και Δ.Ε. Φερών για τον εορτασμό του τριημέρου της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, ο κορωνοϊός και τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα ακυρώνουν για μια ακόμη χρονιά τις εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλάμβανε πολλή μουσική, παιχνίδια, κατασκευές, δημιουργική απασχόληση, παράσταση με ζογκλέρ και ακροβάτες στο θεματικό καρναβαλικό πάρκο που για πρώτη φορά επρόκειτο να στηθεί στις Φέρες, δυστυχώς ακυρώνεται καθώς σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.11974/25.02.2022 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 06.00 έως και την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.00», ορίζεται ότι απαγορεύεται η διενέργεια υπαίθριων δημόσιων ψυχαγωγικών εορταστικών εκδηλώσεων.

Με αισιοδοξία για το μέλλον, ευχόμαστε να παραμείνουμε όλοι μας υγιείς και ασφαλείς, ώστε να ανταμώσουμε του χρόνο και να γιορτάσουμε την Αποκριά όπως ακριβώς της αρμόζει.

Καλή Σαρακοστή!

 

Προηγούμενο άρθροΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (γράφει ο Κωνσταντίνος Κούσαντας, αντιστρατήγος ε.α.)
Επόμενο άρθροΆρση μέτρων: Μάσκες “τέλος” στους εξωτερικούς χώρους – Τι εισηγείται η Επιτροπή