Αλέξης Τσίπρας: “Με επίδειξη τεστ η είσοδος ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:47
336 0

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας επιρρίπτει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, προαναγγέλλει την κατάθεση, σήμερα, «τροπολογίας για την επέκταση του μέτρου που αφορά την επίδειξη τεστ για την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών και στους χώρους θρησκευτικής λατρείας».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Πλεύρη – Γεωργιάδη είναι πλέον φανερό ότι ούτε μπορεί, αλλά ούτε και θέλει να διαχειριστεί την πανδημία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον πρωθυπουργό, προσθέτοντας πως «η χώρα οδηγείται σε νέα εκατόμβη νεκρών. Και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη».

«Αν δεν μπορεί να αναλάβει το πολιτικό κόστος για δύσκολες αποφάσεις, επαναφέρω την πρότασή μου: να ορίσουμε μια ολιγομελή επιτροπή από υψηλού κύρους επιστήμονες να μας υποδείξουν τα ενδεδειγμένα μέτρα και να τα αποδεχθούμε όλοι» σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

ΠΗΓΗ www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Η Λειτουργία του Κοινοτικού Συστήματος στην Παλαίφατη και Θρακοπαράλια Μητρόπολη Σηλυβρίας (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2018 0
Ιστορικά έγγραφα εκ του σωζομένου κοινοτικού κώδικος της Μητροπόλεως Σηλυβρίας Το Κοινοτικό σύστημα ως μορφή Τοπικής Αυτοδιοικήσεως κατά την Οθωμανοκρατία…