Αλέξης Τσίπρας: Ναι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών – Θα εμβολίαζα τα παιδιά μου

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Ιουλίου 2021
70 0

Θετικά απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και άλλων ομάδων τάχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας.

Ωστόσο, εμφανίστηκε αντίθετος στα «προνόμια» του στυλ «κλειστοί χώροι διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για διχαστικό λόγο που θα οδηγήσει σε λογική κοινωνικού κανιβαλισμού.

«Ο αυταρχικός αποκλεισμός στερείται βάση συνταγματικής νομιμότητας και δημιουργεί ένταση στην ελληνική κοινωνία. Χρειαζόμαστε σύμπνοια και όχι διχασμό» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στους εμβολιασμούς για τα παιδιά τόνισε ότι «εφόσον η επιστήμη προκρίνει αυτή την επιλογή εγώ τα παιδιά μου θα τα εμβολίαζα». Όπως εξήγησε, «θα ξένοιαζα ο ίδιος από έναν μπελά αν και είναι μικρότερο το ποσοστό των παιδιών που νοσούν βαριά».

Παράλληλα ο Αλ. Τσίπρας μίλησε και για την Συμφωνία των Πρεσπών και για τα ελληνοτουρκικά ενώ έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Πηγή: www.voria.gr

Σχετικά άρθρα

ΔΕΕΠ ΘΡΑΚΗΣ: Η πρόταση του Πρωθυπουργού για σύσταση διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης ικανοποιεί ένα διαχρονικό αίτημα όλων των φορέων και της τοπικής κοινωνίας

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουλίου 2020 0
ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΕΕΠ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Η πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σύσταση διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξης…

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ ΧΑΪΝΤ…στη Γερμανία, αιχμή του δόρατος των κοσμοεξουσιαστών (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο)

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουλίου 2016 0
Ένας οξυδερκής πολιτικός, αρχιτέκτονας της ευρωπαϊκής οικονομίας, ένας από τους βασικούς διαπραγματευτές της συμφωνίας που ένωσε ειρηνικά Δυτική και Ανατολική…