Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου: Η επέλαση της ψευτιάς τελείωσε!!!

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:30
61 0

Η επέλαση της ψευτιάς τελείωσε!!

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2019, η 1η και σαφής εντολή του νέου Δημάρχου προς όλους εμάς τους συνεργάτες του, ήταν να επικεντρωθούμε στο έργο μας προς όφελος των συνδημοτών μας.
Να δουλεύουμε μεθοδικά, ήρεμα και παραγωγικά.

Χωρίς συγκρουσιακές τακτικές, εκδικητικές λογικές και γελοίους λαϊκισμούς. Με πνεύμα συνεργασίας, με σύγχρονες αντιλήψεις και διαφάνεια.

Να κοιτάμε μπροστά.

Από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2019, η παράταξη ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ (πλην ενός), αντί συγχαρητηρίων προς τους νικητές ως είθισται από πολιτισμένους ανθρώπους, ξεκίνησε την νέα θητεία με απειλές, ύβρεις και ψεύδη προς την νέα δημοτική αρχή προσβάλλοντας τους πολίτες που την έστειλαν στην αντιπολίτευση.

Ένα χρόνο μετά ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης, ομολόγησε ότι η επιλογή του να μη συγχαρεί με χειραψία κατά την ορκωμοσία τον Γιάννη Ζαμπούκη για την νίκη του, ήταν επιεικώς ΛΑΘΟΣ για να μη την χαρακτηρίσω διαφορετικά.

Εμείς οι Φεριώτες είμαστε υπερήφανοι, διότι στην πορεία του χρόνου, ο τόπος μας ανέδειξε σπουδαίους ανθρώπους.

Επιστήμονες, πολιτικούς Πανελλαδικής εμβέλειας, αυτοδιοικητικούς, επιχειρηματίες και επαγγελματίες με πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.

Αυτοί οι άνθρωποι μας έκαναν να λατρεύουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας και να είμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε μας καθηλώνει στην οπισθοδρόμηση και προσπαθεί να φρενάρει την πορεία μας προς την ανάπτυξη.

Πάντα όμως σε μια κοινωνία πολιτών υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που θολώνουν ευτυχώς για λίγο την καθαρότητα της.
Πάντα σε μια δυναμική πορεία, υπάρχουν και οι παρενθέσεις που την αμαυρώνουν ευτυχώς προσωρινά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με τίμησε αναθέτοντας μου την μεγάλη ευθύνη της αναδιοργάνωσης και της ανάπτυξης του Πολυκοινωνικού του Δήμου και των κοινωνικών δομών που αυτό στηρίζει.

Με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη των εργαζομένων στο Πολυκοινωνικό, ξεκινήσαμε με όρεξη και πάθος να το κάνουμε πρότυπο Πανελλαδικά.

Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαϊκισμού κ. Γκότσης, συνεχίζει να ξεχνά ότι είναι… πρώην. Ξεχνά ότι τα ψεύδη και την υποκρισία του τα τιμώρησαν οι Δημότες.

Σαν Φεριώτισσα, δεν θα επιτρέψω σε κανένα πολιτικό σαλτιμπάγκο να παραπλανά και να εξαπατά, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις τους συντοπίτες μου στις Φέρες, για να θολώσει κι άλλο τα ήδη βρώμικα νερά που δημιούργησε κατά τη θητεία του.

Η επέλαση της ψευτιάς τελείωσε!
Μέσω των τοπικών ΜΜΕ, οι Δημότες θα ενημερωθούν έγκυρα με έγγραφα και φωτογραφίες, για τον άνθρωπο που επί δέκα χρόνια πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να κρύψει την ανεπάρκεια του στην αυτοδιοίκηση.

Τον άνθρωπο που δεν διστάζει να τρυπώσει σε αίθουσα αν χρειαστεί και από την καπνοδόχο για να βρεθεί δίπλα σε Γραμματέα, Υπουργό, Πρόεδρο, ακόμη και τον Πρωθυπουργό, για να επιδείξει πλασματικές γνωριμίες, μήπως και τον συμπεριλάβουν κατά λάθος στο περιφερειακό ή στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, μιας και ο Δήμος τελείωσε γι αυτόν.

Η ενημερωτική ατζέντα της εβδομάδα που ξεκινά περιέχει ερωτήσεις όπως :
● Αληθεύει ότι τη δομή “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” που δημιουργήθηκε επί Δημαρχίας Γιώργου Ούστογλου, ο κ. Γκότσης την λειτουργούσε σαν σίτιση και μόνο σαν σίτιση;
● Παρενέβαινε ο κ. Γκότσης στην επιλογή των ωφελουμένων για τα δέματα του κοινωνικού παντοπωλείου;
● Παρενέβαινε για τους ωφελούμενους στη δωρεάν διανομή φαγητού;
● Παρενέβαινε στην δωρεάν διανομή φρούτων (και ακτινιδίων) και χυμών;
● Ξεχνά την μετακίνηση στην Αλεξανδρούπολη επί θητείας του τριών διοικητικών υπαλλήλων της Δημοτικής ενότητας Φερών (Μ.Ε., Κ.Μ. και Σ.Μ.) γιατί δεν ήταν αρεστοί και ημέτεροι;
● Ξεχνά την τοποθέτηση μονίμου υπαλλήλου της καθαριότητας, κατοίκου Φερών ( Α.Β.) με 6 παιδιά, στην Τραϊανούπολη;
● Ξεχνά την μετακίνηση της νοσηλεύτριας του ΚΑΠΗ Πέπλου ( Λ.Π.) στην Αλεξανδρούπολη (δήθεν για 3 μέρες την εβδομάδα αλλά ουδέποτε επέστρεψε); Από τότε στο ΚΑΠΗ Πέπλου δεν υπάρχει νοσηλεύτρια.
● Ξεχνά την παράνομη μετακίνηση της -εκ Πέπλου καταγόμενης- κοινωνικής λειτουργού (Χ.Δ.) από την Τραϊανούπολη στην Αλεξανδρούπολη για να εκτελεί χρέη υπεύθυνης αποθήκης ΤΕΒΑ;
● Τι ισχύει με τα καθήκοντα συγγενή του κ Γκότση και πρώην εργαζόμενου σε πρώην Βιομηχανία της περιοχής Φερών; Που εργαζόταν επί 9 χρόνια θητείας του πρώην Αντιδημάρχου; Και που εργάζεται σήμερα;
● Ποιο έργο εγκαινίασε περιχαρής ο κ. Γκότσης με τον αρχηγό του λίγες μέρες πριν αποτελέσουν παρελθόν σαν δημοτική αρχή; Που τοποθέτησαν και μαρμάρινη πινακίδα σαν δικό τους έργο; Στο κτήριο που κτίστηκε επί δημαρχίας Παναγιώτη Τσέκη; Στη δομή Κ.Η.Φ.Η που δεν υπήρξε ποτέ; Στη δομή ΚΑΠΗ που ξεκίνησε σαν νομικό πρόσωπο επίσης επί δημαρχίας Τσέκη. Στη δομή Μέριμνας που έγινε επί δημαρχίας Νίκου Μανούση με πρόεδρο ΔΕΤΑΦ Δημήτρη Κολγιώνη; Στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» που έγινε επί δημαρχίας Γεωργίου Ούστογλου; Υπάρχει όριο στη γελοιότητα;
● Πόσο νόμιμα ήταν τα μαγειρεία Φερών που με φανφάρες και πανηγυρισμούς εγκαινίασε;
● Τι γνωρίζει για τις ανεξέλεγκτες αποθήκες με τα σημαντικά ελλείμματα στο Πολυκοινωνικό των Φερών που εγκαινίασε ο κ. Γκότσης; Προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση τους για να αποκατασταθεί η τάξη και η διαφάνεια.
● Τι γνωρίζει για τις ανεξέλεγκτες εισπράξεις από τους ωφελούμενους της σίτισης;
● Τι έχει να μας πει για τα ιστορικά ΜΗ ΕΡΓΑ του ο πρώην Αντιδήμαρχος αγενούς τομέα κ. Γκότσης:
○ Λύκειο Φερών
○ Σφαγείο Φερών
○ Αρδευτικό πετάλου Πέπλου
○ Νοικοκυριό και τάξη στη δημοτική περιουσία (Ακίνητη και κινητή)
○ Λειτουργία και ανάπτυξη του Δημοτικού ραδιοφώνου με ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Όλα τα παραπάνω στοιχεία είμαστε έτοιμοι να τα διαθέσουμε επιμελώς και λεπτομερώς σε οποιαδήποτε αρχή μας το ζητήσει και να παράσχουμε κάθε επιπλέον ενημέρωση που θα χρειαστεί.

Κλείνοντας ενημερώνω τον κ. Γκότση αλλά κυρίως τους αγαπητούς μου συνδημότες πως θα δώσουμε στη δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι ήδη στον 1ο χρόνο Δημαρχίας του Γιάννη Ζαμπούκη, στο Πολυκοινωνικό Φερών υπάρχει θεαματική ποσοτική και ποιοτική αύξηση των εργαζομένων αλλά και των υλικοτεχνικών υποδομών.

Γνωρίζουμε ότι θα λυπηθεί βαθιά ο κ. Γκότσης, αλλά δυστυχώς γι αυτόν και ευτυχώς για όλους εμάς τους Φεριώτες, σήμερα δε μιλάμε για αποψίλωση ούτε για αποξήλωση των υπηρεσιών των Φερών αλλά για αναβάθμιση και ενίσχυση τους.

Σήμερα μιλάμε για τη Μετά Γκότση εποχή.
Μιλάμε για νοικοκυριό, ευημερία και προκοπή. Γι αυτά αγωνιζόμαστε με υγιή σκέψη και ειλικρινή προσπάθεια.

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Σχετικά άρθρα

Ψήφισμα υπέρ Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φύλακες Ανδριανούπολης εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαΐου 2018 0
Με την απουσία και των 10 Μουσουλμάνων Περιφερειακών Συμβούλων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκδόθηκε η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,…

Έναρξη λειτουργίας του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στη Νέα Βύσσα, στους Μεταξάδες, στα Λάβαρα του νομού Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2017 0
Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου σε πέντε περιοχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Συγκεκριμένα ο νέος…

“Να κηρυχθεί ο Έβρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Κώστας Ασμανίδης

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαρτίου 2020 0
Αγαπητοί συνάδελφοι Επειδή ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επιτρέπει να παρευρεθώ στο Δημοτικό συμβούλιο στις 10/3/2020. Θα ήθελα να…