Από την 1η ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, η καθαριότητα κατέλαβε την 1η θέση στην καθημερινή Ατζέντα του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη.

Οι εργαζόμενοι και το πολιτικό προσωπικό στον τομέα καθαριότητας,  εργάζονται πυρετωδώς σε 24ωρη βάση για να βελτιώσουν τα καλώς και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Δόθηκε μια μικρή περίοδος ανοχής, με παρακλήσεις και συστάσεις προς  εκείνους τους Δημότες, οι οποίοι για λόγους είτε αμέλειας είτε ανευθυνότητας, επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στο δικαίωμα όλων για καθαρό περιβάλλον στη γειτονιά, στο χωριό, στην πόλη.

Έχει ήδη ξεκινήσει η επιβολή προστίμων από τη Δημοτική Αστυνομία  μέχρι την εξάλειψη φαινομένων που εντοπίστηκαν, όπως π.χ:

  • η ρίψη μεγάλων τεμαχίων μαρμάρων σε κάδο ανακύκλωσης
  • η ρίψη αντικειμένων από εργασίες ανακαίνισης καταστήματος εκτός κάδων, με επακόλουθο την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας σε ποδηλατόδρομο. 

Ευχαριστούμε τους ενεργούς και ευσυνείδητους συνδημότες μας που στηρίζουν με τις υποδείξεις, τις συστάσεις, τις προτάσεις και την κριτική τους, την προσπάθειά μας. 

Η σωστή περιβαλλοντική συμπεριφορά είναι στοιχείο πολιτισμού.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί αμείωτη. 

Προηγούμενο άρθροΨήφισμα του Συμβουλίου της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κατά της λειτουργίας των χρυσωρυχείων στη Θράκη 
Επόμενο άρθροΨήφισμά ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ κατά της επένδυσης των Χρυσωρυχείων