ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Η πρώτη ημέρα λειτουργίας των Εκκλησιών – Αποστάσεις, αντισηπτικά και ελεγχόμενη είσοδος

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:43
1174 0

Από σήμερα Κυριακή της Σαμαρείτιδος 17 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιούνται Λειτουργίες παρουσία πιστών στις Εκκλησίες σε ολόκληρη τη χώρα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθιμου , με την παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρουπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και συγκεκριμένο αριθμό πιστών της πόλεως.

Να σημειωθεί πως οι θέσεις στο εσωτερικό της εκκλησίας και στο είναι συγκεκριμένες ενώ στην είσοδο του Ιερού Ναού υπάρχει αντισηπτικό και άτομο που ενημερώνει τους πιστούς για το πού μπορούν να καθίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Στο κήρυγμα του , ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπολεως κ.κ. Ανθιμος ανέφερε:

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Σαμοθράκης στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού / Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2020 0
Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, συνοδευόμενος από τον κ Γλήνια Ιωάννη, επικεφαλή της παράταξης Σαμοθράκη 2020 και της επιτροπής χωροταξίας του Δήμου,…

«Για να μην χάσει ημερήσιο κέρδος 10 σεντς … εργολάβος στρέφεται δικαστικά κατά του Γ.Ν. Διδυμοτείχου υποτιμώντας προκλητικά τη νοημοσύνη όλων»

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Σεπτεμβρίου 2017 0
Εργολάβος ισχυρίζεται ενώπιον του δικαστηρίου ότι κερδίζει μόνον 10 σεντς ημερησίως (38,28 ευρώ ετησίως) από τη σύμβαση με το Γ.Ν.…

ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ: “Η διαγραφή της σημαίνει και αυτοδίκαιη έκπτωσή της από το αξίωμα της από Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2018 0
Συνήλθε σήμερα το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της Παράταξης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» και των συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και…