ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 273 κλειδιά επιχειρήσεων εστίασης “παραδόθηκαν” στο Μέγαρο Μαξίμου

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:18
111 0

Συμβολική μέρα για την εστίαση σήμερα, καθώς σε όλες τις πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παράδοσης κλειδιών των καταστημάτων  υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Στην πιο δύσκολη εποχή της εστίασης ο κλάδος έδωσε βροντερό παρόν σε όλες τις πόλεις δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δεινή κατάσταση που βρίσκονται όλοι οι επαγγελματίες.

Στην Αλεξανδρούπολη η μέρα ήταν διπλά σημαντική καθώς λειτούργησαν για πρώτη φορά τα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Βισβύζη 52, σηματοδοτώντας μία νέα αρχή στις προσπάθειες που γίνονται για εξορθολογισμό του κλάδου αλλά και τον αγώνα στήριξης των επαγγελματιών στην επί Covid εποχή.

Αύριο τα 273 κλειδιά επιχειρήσεων που παραδόθηκαν στα γραφεία μας  θα ταξιδέψουν για την Αθήνα  όπου με όλα τα υπόλοιπα των πόλεων της χώρας θα παραδοθούν σε μία συμβολική κίνηση στο Μέγαρο Μαξίμου της επόμενες μέρες. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή να είναι αρκετή ώστε να δείξει την δυσχερή κατάσταση που βρίσκονται οι επαγγελματίες του κλάδου.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΩΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

 

Σχετικά άρθρα

Σάββατο 8 Μαΐου: Εθελοντική αιμοδοσία στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας)

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2021 0
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας) ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού…

Η Αλεξανδρούπολη στο επίκεντρο

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2020 0
του Σταύρου Τζίμα – www.kathimerini.gr Στους ρυθμούς της προετοιμασίας της γιγαντιαίας στρατιωτικής άσκησης «Defender 21» –από τις μεγαλύτερες που διεξήγαγε…