Στις 8 το πρωί ολοκλήρωσε την εφημερία του το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με 31 εισαγωγές και 129 προσελεύσεις στο Τμήμα Επειγόντων του κορωνοϊού.

Αν και η εικόνα στα νοσοκομεία της χώρας κρίνεται σταθερή, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι σκληροί δείκτες της πανδημίας δεν έχουν υποχωρήσει και είναι μεγάλος ακόμη ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών.

Στο μεταξύ, διασωληνωμένο παραμένει στο Ιπποκράτειο σε ΜΕΘ, το δίχρονο αγοράκι που κόλλησε κορονοϊό στις 2 Φεβρουαρίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη στο Ιπποκράτειο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τον 11χρονο που μεταφέρθηκε με C-130 από τη Μυτιλήνη, στο Αγλαΐα Κυριακού, είναι καλύτερα στην υγεία του και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.

ΠΗΓΗ www.mewsbomb.gr

 

Προηγούμενο άρθρο“Θα συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας, στο συλλαλητήριο για την μη επέκταση της δομής λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο” δηλώνει ο Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Πρόεδρο της Βουλής