Αλεξανδρούπολη: Παραχώρηση κτιρίου για τις ανάγκες του 2ου Συστήματος Προσκόπων

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:45
122 0

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και στους επιτελείς του, καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους κυρίους και τις κυρίες Συμβούλους για την ομόφωνη απόφαση τους για την παραχώρηση του κτιρίου για τις ανάγκες του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Ζαμπούκης αφουγκραζόμενος την αγωνία του τοπικού προσκοπισμού της Αλεξανδρούπολης στέκεται αρωγός και συνδράμει αποφασιστικά στην διευθέτηση ενός χρόνιου και κρίσιμου ζητήματος των προσκόπων, αυτό της στέγασης τους με την εν λόγω παραχώρηση.

Η αδήριτη ανάγκη εξασφάλισης ασφαλούς περιβάλλοντος στέγασης και δράσης για τους προσκόπους, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποτελεί και δέσμευση εκατέρωθεν και το εφαλτήριο και για περεταίρω συνεργασία των προσκόπων και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε δράσεις που θα επιτελούν τους σκοπούς του προσκοπισμού.

 

Με εκτίμηση,

Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Να ανοίξει ο παιδικός σταθμός στα Λουτρά. Όχι στη συστέγαση των 2 Παιδικών Σταθμών στις Φέρες

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Μαΐου 2021 0
Αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται από τους γονείς οι αιτήσεις εγγραφών των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς. Πληροφορηθήκαμε πως ο Παιδικός Σταθμός…