Αλ. Τσιπρας: «Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες – θέλουμε να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις του χθες»

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:14
544 0

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε περιοδεία στην Κομοτηνή και την Καβάλα, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου 2015.

Νωρίτερα από το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης δήλωσε πως «είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες – θέλουμε να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις του χθες» . Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις δήλωσε πως η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η επαφή με τον κόσμο ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα ποσοστά που έδιναν για το οχι και το ναι στο δημοψήφισμα οι δημοσκοπήσεις ανατραπήκαν.

Τέλος ο κ. Τσίπρας, κάλεσε τον ελληνικό λαό, να δώσει την ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει , γιατί όπως ανέφερε τους προηγούμενους έξι μήνες, «η μέγγενη της διαπραγμάτευσης δεν μας έδωσε την ευκαιρία της διακυβέρνησης».

Ακούστε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ) 11-9-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ρεπορτάζ Γιάννης Ναλμπάντης

Σχετικά άρθρα

Έγγραφη έκθεση του Κομοτηναίου Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρυσάνθου για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού (1915-1918) (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Μαΐου 2019 0
ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (1915-1918) Οι 353.000 σφαγιασθέντες δεν λησμονούνται και…

Οι θέσεις του Βουλευτή Έβρου Ν.Δ  Χρήστου Δερμεντζόπουλου επί  των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2019 0
Οι θέσεις του Βουλευτή Έβρου Ν.Δ  Χρήστου Δερμεντζόπουλου επί  των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και προνόμιο για…