Ανάβει «φωτιές» στη Θράκη ο Σκουρλέτης με Νόμο-δώρο στο τουρκικό προξενείο

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Δεκεμβρίου 2017
516 0
Νόμος-δώρο στο τουρκικό προξενείο προωθεί τοπικά δημοψηφίσματα τύπου Καταλονίας

Μπουρλότο στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης βάζει η κυβέρνηση, προωθώντας μια σειρά από ρυθμίσεις για την εφαρμογή νέου εκλογικού συστήματος στις επόμενες αυτοδιοικητικές κάλπες!

Ο συνδυασμός της εμμονικής ιδεοληψίας της Αριστεράς για την απλή αναλογική και της διακαούς επιθυμίας του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει τις ψήφους της μουσουλμανικής μειονότητας τόσο στις περιφερειακές όσο και στις εθνικές εκλογές δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα με απροσδιόριστες συνέπειες.

 Τα «Π» αποκαλύπτουν με ποιον τρόπο οι μεθοδεύσεις του αρμόδιου υπουργού Πάνου Σκουρλέτη -προφανώς σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου και τον κυβερνητικό συνεταίρο, Πάνο Καμμένομπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εθνικές περιπέτειες μέσω των περιφερειακών εκλογών.

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αναστασία Γκαρά: “Δόθηκε λύση στο ζήτημα της αδυναμίας χρήσης ηλεκτρονικού χρήματος για τους δικαιούχους σε τραπεζικούς λογαριασμούς που τελούν υπό κατάσχεση”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουλίου 2017 0
Άμεσα λύθηκε το θέμα με τους κατασχεμένους λογαριασμούς που ανέδειξε πρόσφατα η κα. Γκαρά με την ερώτηση προς το Υπουργείο…

Δήλωση του επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης Υποψήφιου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουνίου 2019 0
Προπαραμονή της δεύτερης Κυριακής των Περιφερειακών εκλογών ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, διαβλέποντας την ήττα να διαγράφεται με σαφήνεια, έχει…