ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; (γράφει ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης)

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Ιανουαρίου 2021
100 0

ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

Με επιστολή που έστειλε στον Δήμαρχο Ορεστιάδος, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης ….εξηγεί ότι όλοι εμείς καταλάβαμε…λάθος την προκήρυξη του διαγωνισμού που ανάρτησε το υπουργείο του στη “Διαύγεια”.

Διαβεβαιώνει οτι δεν πρόκειται να αλλάξει η χρήση, ούτε να αυξηθεί ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών που περνούν από το Φυλάκιο!

Ε, τότε προς τη η προκήρυξη και τα 70 στρέμματα για νέες δομές;

Ολοι οι φορείς του Εβρου, αλλά και οι απλοί πολίτες που διαμαρτυρόμαστε εδώ και μέρες, καταλάβαμε λάθος και μόνον ο…σοφός Μηταράκης διαβάζει τους όρους προκήρυξης σωστά.

Για να είμαστε ακριβείς την διαβάζει όπως τον συμφέρει.

Αν πράγματι εννοεί αυτά που λέει ο Μηταράκης, δεν έχει παρά να ακυρώσει την προκήρυξη!

Διαφορετικά, επειδή κατά το παρελθόν έχει αποδειχθεί εντελώς αναξιόπιστος όσον αφορά τον Εβρο και τα λόγια του, δεν συνάδουν με τα έργα του, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις του…

Και η επιστολή αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνον μια τακτική αναδίπλωση.

Εννοείται, βεβαίως, πως αν ακυρώσει τα επικίνδυνα σχέδιά του που υπονομεύουν τον Εβρο, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να του το αναγνωρίσουμε.

Εστω και αν αυτό επιτεύχθηκε μετά από τον γενικό ξεσηκωμό των κατοίκων και την καθολική άρνηση όλων…

 

 Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης κατάγεται από το Ασημένιο Εβρου, είναι συγγραφέας, έχει ζήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια στη Νέα Υόρκη και έχει διατελέσει Πρόεδρος του «Πανθρακικού Συλλόγου Αμερικής», ο «Ορφέας».

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιουλίου 2017 0
Συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη χθες (4-7-2017) το βράδυ, στην…

Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή: Μια απέραντη χωματερή το Τυχερό με ευθύνη του Δήμου Σουφλίου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Σεπτεμβρίου 2018 0
Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή Μια απέραντη χωματερή το Τυχερό με ευθύνη του Δήμου Σουφλίου. Πολλά σημεία στο…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Οι ιδανικές κατά …Πολάκη συνθήκες εργασίας στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου επιτυγχάνονται χάρη στην ταλαιπωρία του νοσηλευτικού προσωπικού των Κ.Υ. του Νομού”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση, προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, αναφορικά με…